Përfitimet

No Frost e mban ngrirësin tuaj pa akull

Me teknologjinë No Frost, nuk ka asnjë nevojë të shkrini ngrirësin. Parandalon formimin e akullit, kështu që gjithmonë mund të jeni të sigurt për performancë maksimale.

Electrolux - Ngrirës inkaso - KUT6NE18S

Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin

Shijoni paqen e plotë të mendjes duke ditur se kompresori ka një garanci dhjetë-vjeçare. Garancia mbulon dëmet që mund të shkaktohen gjatë punës, transportit, heqjes dhe rimbushjes së gazit ose mirëmbajtjes së përgjithshme.

Kontrolli elektronik sipër me prekje ofron akses të lehtë te funksionet

Vendosni me saktësi temperaturën dhe përdorni lehtësisht funksionet e Ngrirësit, falë ekranit të qartë të Kontrollit elektronik sipër me prekje.

Electrolux - Ngrirës inkaso - KUT6NE18S

Ruani teksturën e përsosur me FastFreeze

Sistemi FastFreeze ngrin ushqimet e freskëta shpejt, kështu që vitaminat, teksturat, shijet dhe të gjitha cilësitë e shëndetshme ruhen më mirë.

Rafte të besueshme me xham sigurie

Raftet e forta brenda ngrirësit janë bërë prej xhami sigurie, i njohur për qëndrueshmërinë e tij. Dhe nëse ka ndonjë derdhje aksidentale, mund të pastrohet lehtësisht me një leckë të njomë.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone