Płyta gazowa Mixed 60 cm Vatra të miksuara KGM64310X

Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.

Me këtë pjanurë të kombinuar, ju keni njëkohësisht zonat me induksion dhe ato me gas, kështu që jeni të lirë të përdorni burime të ndryshme energjie.

Electrolux - Vatra të miksuara - KGM64310X

Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Në pjesën e parme të kësaj pjanure janë çelësat e rrotullueshëm të kontrollit. Janë të dizenjuar për t'u rrotulluar lehtësisht kur ndërroni nivelet e fuqisë së pjanurës tuaj.

Electrolux - Vatra të miksuara - KGM64310X

Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar

Duke kombinuar në mënyrë të zgjuar kontrollin e nxehtësisë me ndezjen me një buton me një rrotullim e një shtypje, ju mund ta nxehni pjanurën tuaj në çast dhe të arrini të gatuani shumë shpejt.

Electrolux - Vatra të miksuara - KGM64310X

Një zgjidhje praktike që ju jep qetësi shpirtërore.

Nëse flaka e pipëzës tuaj të gasit shuhet aksidentalisht, kjo teknologji inovative e pjanurave mund ta evidentojë dhe të ndërpresë automatikisht furnizimin me gas.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 60 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 6000
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 1500
 • Voltazhi: 220-240
 • Right front - Power/Diameter: 1000W//54mm
Specifikimi
 • Lloji i vatrave: me gas dhe me korent
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Në mes para
 • Zona e majtë e përparme: Pjatë e nxehtë solide + Limit i temperaturës, 1000W/145mm
 • Zona e majtë e pasme: Pjatë e nxehtë solide + Limit i temperaturës, 1000W/145mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Vatër ndihmëse, 1000W//54mm
 • Zona e djathtë e pasme: Vatër e shpejtë, 3000W/100mm
 • Ndezje e integruar elektrike nëpërmjet çelësave të kontrollit
 • TermoçGasi ndërpritet që në burin nëse nuk ndizet flaka.
 • Mbështetëse prej enameli
 • Set për shkëmbimin e gazit
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 6000
 • Right front - Power/Diameter: 1000W//54mm
 • Right rear - Power/Diameter: 3000W/100mm
 • Left front - Power/Diameter: 2000W/70mm
 • Rear - Power/Diameter: 1000W/145mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 594x510
 • BI dimensions HxWxD in mm: 510x560x480
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 8.8
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 1500
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 740 642
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: Jo
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 740 642
 • EAN: 7332543660452

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra të miksuara - EGE6182NOK
Płyta elektryczna Mixed 60 cm Vatra të miksuara
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
Electrolux - Vatra të miksuara - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra të miksuara
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra të miksuara - EHG46341FK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra të miksuara
 • Nxehtësi me induksion dhe elektrike në majë të gishtave tuaj
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj