KGM64311X

Electrolux 300 Mixed gjerësia 60 cm

Ngjyrë
Inoks
Kjo pjanurë me gas ka mbështetëse prej gize të një cilësie të lartë. Me mbështetëse kaq të fuqishme, ju do të keni një bazë të fortë e të qëndrueshme për një kohë të gjatë.
Përmasat inkaso LxGjxTh në mmx560x480
BI dimensions HxWxD in mm30x560x480
Përmasat GjxTh në mm594x510
Ngarkesa totale elektrike (W)1000
Tensioni (V)220-240
Montimi sipër pjatalarëseJo
Montimi mbi frigoriferin e banakutJo
Electrolux - Vatra të miksuara - KGM64311X
Një lëvizje natyrale|nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Në pjesën e parme të kësaj pjanure janë çelësat e rrotullueshëm të kontrollit. Janë të dizenjuar për t'u rrotulluar lehtësisht kur ndërroni nivelet e fuqisë së pjanurës tuaj.

Electrolux - Vatra të miksuara - KGM64311X
Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar

Duke kombinuar në mënyrë të zgjuar kontrollin e nxehtësisë me ndezjen me një buton me një rrotullim e një shtypje, ju mund ta nxehni pjanurën tuaj në çast dhe të arrini të gatuani shumë shpejt.

Electrolux - Vatra të miksuara - KGM64311X
Një zgjidhje praktike që ju jep qetësi shpirtërore.

Nëse flaka e pipëzës tuaj të gasit shuhet aksidentalisht, kjo teknologji inovative e pjanurave mund ta evidentojë dhe të ndërpresë automatikisht furnizimin me gas.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje