Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra të miksuara EHG46341FK

Electrolux - Vatra të miksuara - EHG46341FK

Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë

Kontrollet e kësaj pjanure janë dizenjuar që ju të keni akses të drejtpërdrejtë menjëherë. Thjesht prekini dhe bëni rregullimet tuaja.

Electrolux - Vatra të miksuara - EHG46341FK

Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.

Gatuani më shpejt me këtë funksion përkrahës të pjanurës. Ju jep energji shtesë për të arritur në çast temperaturat më të larta.

Electrolux - Vatra të miksuara - EHG46341FK

Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Ndonjëherë ju duhet të largoheni gjatë gatimit. Me funksionin Stop+Go, një prekje ndërpret proçesin e gatimit dhe e rifillon atë sërish me të njëjtat cilësime.

Electrolux - Vatra të miksuara - EHG46341FK

Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të

Falë teknologjisë së zgjuar të induksionit, zonat e nxehtësisë së kësaj pjanure nxehen vetëm kur ka një enë mbi to. Sapo ena hiqet, zona çaktivizohet vetë.

Electrolux - Vatra të miksuara - EHG46341FK

Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.

Për kontroll intuitiv përdorni kohëmatësit. Fik pjanurën automatikisht kur koha e gatimit ka përfunduar, duke ju njoftuar ju nëpërmjet sinjalit të tij akustik.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 6600
 • Voltazhi: 220-240
 • Right front - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: I kombinuar me induksion
 • Pjanurë me kornizë të pjerrët
 • Kontrolle me prekje
 • Pozicioni i kontrolleve: Djathtas para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Zona e majtë e përparme: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e majtë e pasme: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Induksion, 1400/2500W/145mm
 • Zona e djathtë e pasme: Qark i dyfishtë i rrumbullakët, Niveli i lartë i flakës, 700/1700W/120/180mm
 • Nxehje e shpejtë automatike
 • Funksioni Stop and Go për ndërprerje të vogla
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik
 • Indikator i nxehtësisë së mbetur: 7 Segmente
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Right front - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
 • Right rear - Power/Diameter: 700/1700W/120/180mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300/3700W/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 1200W/145mm
 • Number of cooking zones: 4
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 590x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 55x560x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 9.58
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 6600
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 596 187
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: 7 Segmente
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 596 187
 • EAN: 7332543300501

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra të miksuara - EGE6182NOK
Płyta elektryczna Mixed 60 cm Vatra të miksuara
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
Electrolux - Vatra të miksuara - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra të miksuara
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra të miksuara - KGM64311X
Płyta gazowa Mixed 60 cm Vatra të miksuara
 • Catering for your varying cooking needs
 • Catering for your varying cooking needs
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj