Płyta gazowa Slim line 60 cm KGS6456SX

Përfitimet

Electrolux - Vatra me gaz - KGS6456SX

Powerful heating for fuller flavour

The multi-crown burner in our 4k Wok Burner is designed to provide a more powerful flame. Giving you an extra boost of heat to cook authentic Asian flavours.

Cast iron for stable pan support

Give your kitchen that professional look with the cast-iron pan supports. They’re very durable, look stylish, and offer stable, reliable support for multiple heavy pans when you’re cooking in large quantities.

Sleek and stylish cooking

Our sleek and stylish hob looks at home in any kitchen. Its modern lines are designed to complement your home's style, so you can add that extra touch of class without the need to remodel. And, of course, it takes your everyday cooking to the next level, too.

Finely-tuned flame

Take control of your hob with our responsive gas taps. They enable you to easily adjust the level of the flame so that you can always cook over the right heat.

Electrolux - Vatra me gaz - KGS6456SX

Gas Safety first

Our Gas Safety feature keeps you safe in the kitchen. It automatically switches off the gas if the flame on your hob accidentally goes out.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 8000
 • Voltazhi: 220-240
 • Middle rear - Power/Diameter: 2000W/70mm
 • Middle front - Power/Diameter: 1000W/54mm
 • Residual heating indicators: Jo
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Gas
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Majtas para & Djathtas
 • Zona e majtë e përparme: No,
 • Zona e majtë e pasme: No,
 • Middle front zone: Vatër ndihmëse, Mariane, 1000W/54mm
 • Middle rear zone: Mariane, Semi Rapid Burner, 2000W/70mm
 • Zona e djathtë e përparme: No,
 • Zona e djathtë e pasme: No,
 • Ndezje e integruar elektrike nëpërmjet çelësave të kontrollit
 • TermoçGasi ndërpritet që në burin nëse nuk ndizet flaka.
 • Mbështetëset prej hekuri
 • Set për shkëmbimin e gazit
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 8000
 • Middle rear - Power/Diameter: 2000W/70mm
 • Middle front - Power/Diameter: 1000W/54mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 595x510
 • BI dimensions HxWxD in mm: 40x560x480
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 10.3
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 640 677
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: Jo
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 640 677
 • EAN: 7332543613526

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me gaz - EGH6349BOX
Płyta gazowa Slim line 60 cm
 • Adapts to the way you cook
 • Excellent heat distribution for perfect cooking
 • Cast iron for stable pan support
 • No more spillage and overboiling on your work surface
Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX
Płyta gazowa Domino 29 cm
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Robust, long-lasting support when cooking, for every meal
 • Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
Electrolux - Vatra me gaz - EGC3322NVK
Płyta gazowa Domino 29 cm
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj