Përfitimet

Electrolux - Vatra me gaz - KGG953753K

Zgjidhni lehtёsisht intensitetin e flakёs me FlameLight LED-tё tё gjalla

Komandoni me besim se sa fuqi jeni duke zgjedhur me FlameLight LED-tё tё shndritshme. Gjallёria e tyre e bёn tё lehtё tё shihni dhe tё zgjidhni nivelet 1 deri nё 9 tё intensitetit tё flakёs. FlameLight gjithashtu ju lejon tё dini se kur njё vatёr ёshtё ndezur ose fikur.

Electrolux - Vatra me gaz - KGG953753K

Gatim i besueshёm me StepPower

Menaxhoni flakёn nё pianurёn tuaj tё gazit me saktёsi me komandat e StepPower tonё. Zgjidhni njё nivel tё nxehtёsisё nga 1 nё 9, duke e bёrё tё lehtё tё vendosni fuqinё e saktё pa u dashur tё pёrkuleni pёr tё parё.

Electrolux - Vatra me gaz - KGG953753K

Hob2Hood® pёr lehtësi më të madhe

Funksioni Hob2Hood® lidh me valё pianurёn tuaj me aspiratorin tuaj. Filloni gatimin dhe aspiratori do tё rregullojё automatikisht cilёsimet, duke ofruar nxjerrjen mё tё mirё bazuar nё fuqinё e zgjedhur nё pianurё. Bёn punёn pёr ju.

Electrolux - Vatra me gaz - KGG953753K

Regjistroni gatimin tuaj me Kujtuesi i minutave

Vendosni Kujtuesin e minutave pёr tё ndihmuar qё të paraqisni mё tё mirёn e gatimit tuaj. Pavarёsisht se çfarё ёshtё nё pianurё, nga njё vezё e thjeshtё e zjerё te njё rizoto i shijshëm, plot krem, mund tё siguroni kohёn e saktё tё gatimit pёr receta tё pёrsosura.

Electrolux - Vatra me gaz - KGG953753K

Treguesit LED ju lejojnё tё dini nёse pianura ёshtё ende e nxehtё

Pёr t’ju dhёnё mё shumё siguri kur gatuani me gaz, kemi shtuar dy elementё shtesё tё rёndёsishёm. Treguesit LED ju tregojnё nёse njё vatёr ёshtё ndezur ose fikur. Dhe treguesin e nxehtёsisё sё mbetur tregojnё nёse mbajtёset e tiganit janё ende tё nxehta pas pёrdorimit.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone