Përfitimet

Electrolux - Vatra me gaz - KGG64365K

Easily select the flame intensity with the vivid FlameLight LEDs

Confidently control how much power you are selecting with the bright FlameLight LEDs. Their vividness makes it easy to see and choose flame intensity levels 1 through 9. FlameLight also lets you know when a burner is off or on.

Electrolux - Vatra me gaz - KGG64365K

Reliable cooking with StepPower

Manage the flame on your gas hob precisely with our StepPower controls. Select a heat level from 1 to 9, making it easy to set the right power without having to bend down to look.

Electrolux - Vatra me gaz - KGG64365K

Hob2Hood® - automatically turns on the hood and adjusts fan speed

The responsive Hob2Hood® feature automatically turns on your cooker hood and wirelessly regulates the extractor fan. Giving you the freedom to focus more on making delicious dishes.

Electrolux - Vatra me gaz - KGG64365K

Easily keep track of your cooking task with the Minute Minder

Set the Minute Minder to help bring out the best in your cooking, no matter what’s on the hob, from the simplest boiled egg, to a smooth creamy risotto. You can use it to time other kitchen tasks too, like marinating meat or proving dough.

Electrolux - Vatra me gaz - KGG64365K

LED Indicators let you know if your hob is still hot

To give you more reassurance when cooking with gas we’ve added two important extras. LED Indicators tell you if a burner is turned on or off. And residual heat indicators show whether pan supports are still hot after use.

Aksesorët

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me gaz - EGH6349BOX
Płyta gazowa Slim line 60 cm
 • Adapts to the way you cook
 • Excellent heat distribution for perfect cooking
 • Cast iron for stable pan support
 • No more spillage and overboiling on your work surface
 • Safer, more comfortable - and more precise
Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX
Płyta gazowa Domino 29 cm
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Robust, long-lasting support when cooking, for every meal
 • Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
Electrolux - Vatra me gaz - EGC3322NVK
Płyta gazowa Domino 29 cm
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
 • Një zgjidhje praktike që ju jep qetësi shpirtërore.

Mbështetja

E zotëroni tashmë këtë produkt?

Regjistroni produktin , ose thjesht gjeni mbështetje, pjesët e këmbimit dhe aksesorët përkatës ju nevojiten përmes link-ve më poshtë.

Regjistro produktin Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
pamje nga plazhi, shkëmbinjtë dhe valëve të fuqishme