Płyta gazowa GOG Smart line 60 cm EGT6242NVK

Përfitimet

Electrolux - Vatra me gaz - EGT6242NVK

Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Në pjesën e parme të kësaj pjanure janë çelësat e rrotullueshëm të kontrollit. Janë të dizenjuar për t'u rrotulluar lehtësisht kur ndërroni nivelet e fuqisë së pjanurës tuaj.

Electrolux - Vatra me gaz - EGT6242NVK

Një nivel i ri fleksibiliteti për të përdorur tenxhere dhe tiganë të madhësive të ndryshme.

Sepse kjo pjanurë ka tre madhësi të ndryshme vatrash, ju jep një nivel të ri fleksibiliteti për të përdorur tenxheret dhe tiganët tuaj me madhësi të ndryshme, më efektivisht.

Electrolux - Vatra me gaz - EGT6242NVK

Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar

Duke kombinuar në mënyrë të zgjuar kontrollin e nxehtësisë me ndezjen me një buton me një rrotullim e një shtypje, ju mund ta nxehni pjanurën tuaj në çast dhe të arrini të gatuani shumë shpejt.

Electrolux - Vatra me gaz - EGT6242NVK

Një zgjidhje praktike që ju jep qetësi shpirtërore.

Nëse flaka e pipëzës tuaj të gasit shuhet aksidentalisht, kjo teknologji inovative e pjanurave mund ta evidentojë dhe të ndërpresë automatikisht furnizimin me gas.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 7700
 • Voltazhi: 220-240
 • Right front - Power/Diameter: 1900W/70mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1900W/70mm
 • Left front - Power/Diameter: 1000W/54mm
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Gas në xham
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Në mes para
 • Zona e majtë e përparme: Vatër e shpejtë, 2900W/100mm
 • Zona e majtë e pasme: Vatër e shpejtë, 2900W/100mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Vatër gjysmë e shpejtë, 1900W/70mm
 • Zona e djathtë e pasme: Vatër gjysmë e shpejtë, 1900W/70mm
 • Ndezje e integruar elektrike nëpërmjet çelësave të kontrollit
 • TermoçGasi ndërpritet që në burin nëse nuk ndizet flaka.
 • Mbështetëse prej enameli
 • Set për shkëmbimin e gazit
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 7700
 • Right front - Power/Diameter: 1900W/70mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1900W/70mm
 • Left front - Power/Diameter: 1000W/54mm
 • Rear - Power/Diameter: 2900W/100mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 590x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 47x560x480
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 11.2
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 640 775
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: Jo
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 640 775
 • EAN: 7332543677177

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me gaz - EGH6349BOX
Płyta gazowa Slim line 60 cm
 • Adapts to the way you cook
 • Excellent heat distribution for perfect cooking
 • Cast iron for stable pan support
 • No more spillage and overboiling on your work surface
 • Safer, more comfortable - and more precise
Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX
Płyta gazowa Domino 29 cm
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Robust, long-lasting support when cooking, for every meal
 • Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
Electrolux - Vatra me gaz - EGC3322NVK
Płyta gazowa Domino 29 cm
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
 • Një zgjidhje praktike që ju jep qetësi shpirtërore.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj