Płyta gazowa Domino 29 cm Vatra me gaz EGG3322NVX

Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX

Robust, long-lasting support when cooking, for every meal

This gas hob features a high-quality cast-iron pan support. With such a sturdy support, you will have a robust and stable base for cooking, for a long time to come.

Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX

Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Në pjesën e parme të kësaj pjanure janë çelësat e rrotullueshëm të kontrollit. Janë të dizenjuar për t'u rrotulluar lehtësisht kur ndërroni nivelet e fuqisë së pjanurës tuaj.

Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX

Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.

Fakti se kjo pjanurë ka dy madhësi të ndryshme pipëzash, ju jep ju më shumë fleksibilitet për të përdorur me më shumë efikasitet tiganë dhe tenxhere me madhësi të ndryshme.

Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX

Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar

Duke kombinuar në mënyrë të zgjuar kontrollin e nxehtësisë me ndezjen me një buton me një rrotullim e një shtypje, ju mund ta nxehni pjanurën tuaj në çast dhe të arrini të gatuani shumë shpejt.

Electrolux - Vatra me gaz - EGG3322NVX

Një zgjidhje praktike që ju jep qetësi shpirtërore.

Nëse flaka e pipëzës tuaj të gasit shuhet aksidentalisht, kjo teknologji inovative e pjanurave mund ta evidentojë dhe të ndërpresë automatikisht furnizimin me gas.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 29 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 4000
 • Voltazhi: 220-240
 • Number of cooking zones: 2
 • Middle rear - Power/Diameter: 3000W/98mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Gas
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Në mes para
 • Zona e majtë e përparme: No,
 • Zona e majtë e pasme: No,
 • Middle front zone: Vatër ndihmëse, 1000W/48mm
 • Middle rear zone: Rapid Burner, 3000W/98mm
 • Zona e djathtë e përparme: No,
 • Zona e djathtë e pasme: No,
 • Ndezje e integruar elektrike nëpërmjet çelësave të kontrollit
 • TermoçGasi ndërpritet që në burin nëse nuk ndizet flaka.
 • Mbështetëset prej hekuri
 • Set për shkëmbimin e gazit
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 4000
 • Number of cooking zones: 2
 • Middle rear - Power/Diameter: 3000W/98mm
 • Middle front - Power/Diameter: 1000W/48mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x510
 • BI dimensions HxWxD in mm: 41x270x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.2
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 738 236
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 29 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: Jo
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 738 236
 • EAN: 7332543475773

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me gaz - EGH6349BOX
Płyta gazowa Slim line 60 cm Vatra me gaz
 • Adapts to the way you cook
 • Excellent heat distribution for perfect cooking
 • Cast iron for stable pan support
 • No more spillage and overboiling on your work surface
Electrolux - Vatra me gaz - EGC3322NVK
Płyta gazowa Domino 29 cm Vatra me gaz
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Më shumë fleksibilitet për të përdorur enë gatimi në madhësi të ndryshme.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
Electrolux - Vatra me gaz - KGG7536K
Płyta gazowa GOG line 75 cm Vatra me gaz
 • An efficient way to ignite your creativity
 • Powerful heating for fuller flavour
 • The foundation for safer cooking
 • Effortless elegance

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj