Okap kominowy 700 Aspiratorë oxhak LFV619R

Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFV619R

Hob2Hood® for pure convenience

The Hob2Hood® function wirelessly connects your hob to your hood. Start cooking and the hood will automatically adjust the settings, providing the best extraction based on the power selected on the hob. It does the hard work so you can keep your mind – and your hands – on your cooking.

Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFV619R

The hood that compliments your kitchen

Our unique and modern hood has been carefully designed to complement your other cooking appliances from the range. Combining air-cleaning functionality with classic good looks, it strikes the perfect balance between form and function.

Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFV619R

Silently refresh the air with Breeze

Touch the breeze button as soon as you’ve finished cooking and the extraction level is cut to a whisper-quiet minimum and works for 60 minutes. Meaning you can enjoy your meal in peace while the air in your kitchen gets quietly refreshed.

Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFV619R

Powerful engine, efficient extraction

Whatever your needs, our cooker hood efficiently clears the air by extracting cooking vapours. The powerful engine and high speeds mean that the air is always clear. It's the short cut to a pleasant kitchen.

Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFV619R

Effortless touch-on-glass control

Our stylish glass control panel is seamlessly integrated. The electronic touch controls let you smoothly and precisely manage the hood’s settings and operation modes.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: Oxhak
 • Ngjyra: Matt Black
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: Yes
 • Speeds: 3 + Intensiv, Breeze function
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: Oxhak, gjërësia 90 cm
 • Numri i shpejtësive: 3 + Intensiv, Breeze function
 • Max. extraction capacity (intensive): 700 m³/h
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): 380 / 200 m³/h
 • Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): 61/46 dB(A)
 • Perimeter extraction for lower energy consumption and noise levels
 • Air extraction or recirculation possible, charcoal filter included.
 • Indicator for grease filter saturation
 • Indicator for carbon filter saturation
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED spotlight, 2
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Rrjetë alumini, 2
Performanca
 • Lighting efficiency class: A
 • Capacity intensive, m³/h: 700
 • Capacity, Max m³/h: 575
 • Capacity, Min m³/h: 305
Instalimi
 • Installation: Oxhak
 • Ngjyra: Matt Black
 • Minimum distance from cooking top ELECTRIC: 50
 • Minimum distance from cooking top GAS: 65
 • Dalja e ajrit: 150
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 20.99
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 915x898x390
 • Lartësia maksimale e jashtme: 1260
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 53.5
 • Grease filter efficiency class: F
 • Recirculation Max, m³/h: 410
 • Recirculation Min, m³/h: 300
 • Sound power intensive, dB(A): 68
 • Sound power max speed, dB(A): 63
 • Sound power min speed, dB(A): 50
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 051 383
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: Yes
 • Speeds: 3 + Intensiv, Breeze function
 • Connection to hob (H2H): Yes
 • Lamp type: LED spotlight
 • Lamp nø of: 2
 • Grease filter nø of: 2
 • Charcoal filter: 2, Included
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: ECFB02
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902 979 877
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 051 383
 • Bar code: 7332543749553

Produktet e tjera

Electrolux - Aspiratorë oxhak - EFV90657OK
Okap kominowy Aspiratorë oxhak
 • Go sleek and stylish with a vertical glass hood
 • Cleaner air all round
 • More visibility, less energy
 • A more precise cooking process
Electrolux - Aspiratorë oxhak - EFV60657OK
Okap kominowy Aspiratorë oxhak
 • Go sleek and stylish with a vertical glass hood
 • Cleaner air all round
 • More visibility, less energy
 • A more precise cooking process
Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFC316X
Okap kominowy 300 Aspiratorë oxhak
 • Stylish, effective cooking
 • Hood settings, made simple
 • Clean filter, clean air.
 • Reliably reduces cooking fumes

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj