Okap kominowy 600 Aspiratorë oxhak LFT426X

Keep an eye on cooking with LEDSpot

Our LEDSpot light is efficient and powerful. You’ll always have perfect visibility with the energy-saving technology. And thanks to the easy-to-use features, seeing clearly has never been easier.

Outstanding hood design for your kitchen

We created a hood with an attractive design and modern finish to perfectly complement your kitchen. The unique look and premium feel make it the perfect addition to your home.

Reliably reduces cooking fumes

Create a cleaner atmosphere to cook, eat and relax in with our efficient cooker hood. Its reliable motor effectively reduces cooking fumes, so you can enjoy your time in the kitchen more than ever.

High performance grease filter

The high-performance grease filter continuously protects the air in your kitchen, by keeping it clean. It efficiently captures the grease created by cooking. And because it’s fully washable, the life of your hood is prolonged. Enjoy a fresh kitchen for even longer.

Hood control at the push of a button

Enjoy total hood-control at the push of a button. Simply press to increase or decrease the hood’s power, so you can experience a clear cooking environment.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: Oxhak
 • Ngjyra: Inoks
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: Oxhak, gjërësia 60 cm
 • Numri i shpejtësive: 3
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): 368 / 175 m³/h
 • Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): 65/46 dB(A)
 • Butona kontrolli me shtypje 3 me shpejtësi
 • Air extraction or recirculation possible, charcoal filter included.
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED spotlight, 2
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Kasetë alumini, 2
Performanca
 • Lighting efficiency class: A
 • Capacity intensive, m³/h: 0
 • Capacity, Max m³/h: 600
 • Capacity, Min m³/h: 295
Instalimi
 • Installation: Oxhak
 • Ngjyra: Inoks
 • Minimum distance from cooking top ELECTRIC: 50
 • Minimum distance from cooking top GAS: 65
 • Dalja e ajrit: 150
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 12
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 678x600x450
 • Lartësia maksimale e jashtme: 1180
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 96.4
 • Grease filter efficiency class: C
 • Recirculation Max, m³/h: 415
 • Recirculation Min, m³/h: 250
 • Sound power intensive, dB(A): 0
 • Sound power max speed, dB(A): 68
 • Sound power min speed, dB(A): 51
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 022 431
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
 • Connection to hob (H2H): No
 • Lamp type: LED spotlight
 • Lamp nø of: 2
 • Grease filter nø of: 2
 • Charcoal filter: 1, Included
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: ECFB01
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902 979 876
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.32
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 022 431
 • Bar code: 7332543674022

Produktet e tjera

Electrolux - Aspiratorë oxhak - EFV90657OK
Okap kominowy Aspiratorë oxhak
 • Go sleek and stylish with a vertical glass hood
 • Cleaner air all round
 • More visibility, less energy
 • A more precise cooking process
Electrolux - Aspiratorë oxhak - EFV60657OK
Okap kominowy Aspiratorë oxhak
 • Go sleek and stylish with a vertical glass hood
 • Cleaner air all round
 • More visibility, less energy
 • A more precise cooking process
Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFC316X
Okap kominowy 300 Aspiratorë oxhak
 • Stylish, effective cooking
 • Hood settings, made simple
 • Clean filter, clean air.
 • Reliably reduces cooking fumes

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj