Okap kominowy 300 Aspiratorë oxhak LFC319X

Hood settings, made simple

Your cooker hood functions can be easily reached with our mechanical controls. Adjust the light settings or the fan speed for fast, flexible cooking.

Clean filter, clean air.

This filter provides continually effective protection for your kitchen. And, because it's fully washable, it works to provide cleaner air in your kitchen for even longer.

Reliably reduces cooking fumes

Create a cleaner atmosphere for you to cook, eat and relax in with this efficient cooker hood. Its reliable motor effectively reduces cooking fumes so you can enjoy your time in the kitchen more than ever.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: Oxhak
 • Ngjyra: Inoks
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: Oxhak, gjërësia 90 cm
 • Numri i shpejtësive: 3
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): / m³/h
 • Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): / dB(A)
 • Butona kontrolli me shtypje 3 me shpejtësi
 • Thithje e ajrit ose riqarkullim i mundshëm, nëse është instaluar filtri prej qymyrdruri (aksesor i mundshëm).
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED bulb, 2
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Kasetë alumini, 3
Performanca
 • Lighting efficiency class: E
 • Capacity, Max m³/h: 420
 • Capacity, Min m³/h: 235
Instalimi
 • Installation: Oxhak
 • Ngjyra: Inoks
 • Minimum distance from cooking top ELECTRIC: 50
 • Minimum distance from cooking top GAS: 65
 • Dalja e ajrit: 150
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 9
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 690x898x450
 • Lartësia maksimale e jashtme: 1020
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 72.8
 • Grease filter efficiency class: D
 • Recirculation Max, m³/h: 245
 • Recirculation Min, m³/h: 175
 • Sound power max speed, dB(A): 66
 • Sound power min speed, dB(A): 53
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 022 008
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
 • Connection to hob (H2H): No
 • Lamp type: LED bulb
 • Lamp nø of: 2
 • Grease filter nø of: 3
 • Charcoal filter: 2, Accessory
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: ECFB02
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902979877
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.4
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 022 008
 • Bar code: 7332543614615

Produktet e tjera

Electrolux - Aspiratorë oxhak - EFV90657OK
Okap kominowy Aspiratorë oxhak
 • Go sleek and stylish with a vertical glass hood
 • Cleaner air all round
 • More visibility, less energy
 • A more precise cooking process
Electrolux - Aspiratorë oxhak - EFV60657OK
Okap kominowy Aspiratorë oxhak
 • Go sleek and stylish with a vertical glass hood
 • Cleaner air all round
 • More visibility, less energy
 • A more precise cooking process
Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFC316X
Okap kominowy 300 Aspiratorë oxhak
 • Stylish, effective cooking
 • Hood settings, made simple
 • Clean filter, clean air.
 • Reliably reduces cooking fumes

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj