Okap kominowy Aspiratorë oxhak EFV90657OK

Electrolux - Aspiratorë oxhak - EFV90657OK

Cleaner air all round

This advanced cooker hood features a powerful motor that whisks aways cooking fumes quickly. So you can enjoy a cleaner atmosphere for cooking, eating and relaxing.

Electrolux - Aspiratorë oxhak - EFV90657OK

More visibility, less energy

Energy-efficient LEDs are ideal for sociable areas like the kitchen, where lighting is used frequently and for long periods of time. Bright, long-lasting and incredibly energy-efficient, they're an essential feature in modern homes.

A more precise cooking process

A sleek glass panel consolidates the settings of the cooker hood for fast and effective ventilation in the kitchen. Absolute precision at the touch of a button.

Clean filter, clean air.

This filter provides continually effective protection for your kitchen. And, because it's fully washable, it works to provide cleaner air in your kitchen for even longer.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: Oxhak
 • Ngjyra: E zezë
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: Oxhak, gjërësia 90 cm
 • Numri i shpejtësive: 3
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): / m³/h
 • Thithje e ajrit ose riqarkullim i mundshëm, nëse është instaluar filtri prej qymyrdruri (aksesor i mundshëm).
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED, 2
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Rrjetë alumini, 2
Performanca
 • Lighting efficiency class: A
 • Capacity intensive, m³/h: 0
 • Capacity, Max m³/h: 550
 • Capacity, Min m³/h: 290
Instalimi
 • Installation: Oxhak
 • Ngjyra: E zezë
 • Minimum distance from cooking top ELECTRIC: 50
 • Minimum distance from cooking top GAS: 50
 • Dalja e ajrit: 150
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 16.8
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 912x898x379
 • Lartësia maksimale e jashtme: 1172
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 80.4
 • Grease filter efficiency class: F
 • Recirculation Max, m³/h: 270
 • Recirculation Min, m³/h: 180
 • Sound power intensive, dB(A): 0
 • Sound power max speed, dB(A): 70
 • Sound power min speed, dB(A): 56
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 490 500
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
 • Lamp type: LED
 • Lamp nø of: 2
 • Grease filter nø of: 2
 • Charcoal filter: 2, Accessory
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: MCEF02
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902 980 046
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.2
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 490 500
 • Bar code: 7332543495566

Produktet e tjera

Electrolux - Aspiratorë oxhak - EFV60657OK
Okap kominowy Aspiratorë oxhak
 • Go sleek and stylish with a vertical glass hood
 • Cleaner air all round
 • More visibility, less energy
 • A more precise cooking process
Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFC316X
Okap kominowy 300 Aspiratorë oxhak
 • Stylish, effective cooking
 • Hood settings, made simple
 • Clean filter, clean air.
 • Reliably reduces cooking fumes
Electrolux - Aspiratorë oxhak - LFC319X
Okap kominowy 300 Aspiratorë oxhak
 • Stylish, effective cooking
 • Hood settings, made simple
 • Clean filter, clean air.
 • Reliably reduces cooking fumes

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj