EB61A5UG

Electrolux 600 Bagged cleaner fshesë me korrent me enë pluhuri me një çantë Grey

Majë kapëse (majë kapëse pluhuri për dysheme të fortë)100
Niveli i zhurmës së fshesës komplet dB(A) – (IEC 60704-3)73
Konsumi mesatar vjetor i energjisë kWh29.4
Rrezja e veprimit12
Madhësia e qeses së pluhurit3,5
Filtrim HEPAYes
KokaDustMagnet Silent with interlock
Koka – HardfloorParketto Pro with interlock
woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje