Përfitimet

Mbledhje e fortë e pluhrit. Me çdo kalim

Me efektshmëri dhe e lehtë për t’u përdorur, kjo fshesë me korrent e bën pastrimin pa mundim. Falë grykës së re AllFloor dhe fuqisë së fortë të thithjes, mund të mblidhni pluhur dhe papastëri nga parkete dhe qilime pa mundim. Plus, mund të ndryshoni regjimin me këmbën tuaj.

"E lehtё pёr t’u manovruar pёr pastrim pa ndalim "

Kjo fshesё me korrent ergonomike ju lejon tё pastroni sipёrfaqe deri nё 72 metra katrorё pa ndёrruar prizёn e korrentit. Falё tubit teleskopik, rrotave tё mёdha dhe rrezes sё pastrimit 8.5 metra, mund tё lёvizni lehtёsisht rreth e rrotull dhe tё pa pastroni pa ndёrprerje.

Shtёpi mё e pastёr nga pikёpamja higjenike

Sistemi i filtrimit tё lartё ёshtё i aftё pёr tё filtruar deri nё 99,99%* tё grimcave aq tё vogla sa 1 mikron madhёsia e pluhrit tё imёt, marimanga tё pluhurit për të dhënë ajër më të pastër.

*Bazuar nё analiza tё brendshme tё filtrimit tё mikro grimcave tё pluhrit me madhёsi 0.3-10 mikronё sipas standardit IEC62885-2:2021, 5.14 duke pёrdorur grimca standarde tё rёrёs/pluhrit.

I lehtë për t’u ruajtur dhe me aksesorë në trup

Bëjeni pastrimin më të lehtë me këtë fshesë me korrent të lehtë për t'u përdorur. Madhësia e saj kompakte e bën të përshtatshme për çdo shtëpi dhe me aksesorë të ruajtur në trup në mënyrë të përshtatshme, do të keni gjithçka që ju nevojitet në majë të gishtave.

Një zgjedhje më e kujdesshme

Pastruesi me qese 5000 dhe gryka kryesore e këtij produkti është bërë me deri në 37% plastikë të ricikluar*.

"*Pa përfshirë aksesorët​ *Mohim përgjegjësish shtesë për Francën - Pastrues, duke përfshirë të gjithë aksesorët, i bërë me deri në 19% material të ricikluar të peshës gjithsej, i përbërë nga plastika e ricikluar"

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone