Përfitimet

Electrolux - Cordless Sticks - ES52CB18SH

Njё pastrues pa kordon efikas pёr njё shtёpi tё pastёr nё mёnyrё tё dukshme.

Pastruesi ynё pa kordon i lehtё pёr t’u pёrdorur jep rezultate efikase, tё dukshme nё çdo sipёrfaqe. Heq pluhur dhe grimcat e imta kudo​

Electrolux - Cordless Sticks - ES52CB18SH

Ruan performancёn edhe ndёrsa mbushet koshi i pluhrit*

Kёnaquni me performancё pa kompromis gjatё gjithё procesit tё pastrimit. Koshi i pluhrit me dizajn tё ri siguron se edhe ndёrsa mblidhen mё shumё grimca, performanca qё zgjat* ёshtё e garantuar​

*Ruan 99% tё performancёs fillestare tё pastrimit ndёrsa mbushet koshi i pluhrit sipas IEC 62885-2 edicioni 1.0: 5,1, 5,7 & 5,9 nё cilёsimin maksimal tё energjisё ​

Electrolux - Cordless Sticks - ES52CB18SH

Pastrim i shpejtё, i leverdisshёm me njёsinё e heqshme 2-nё-1

Pёrjetoni njё pastues tё rehatshёm, tё pёrshtatshёm me njё dizajn tё shkёlqyeshёm ergonomik. Njёsia e dorёs hiqet lehtёsisht nga tubi pёr pastrim tё shpejtё tё zonave ose vendeve qё janё tё vёshtirё pёr t’u arritur

Electrolux - Cordless Sticks - ES52CB18SH

Deri nё 45 minuta tё kohёs sё punёs** pёr pastrim tё vazhdueshёm, tё leverdisshёm

Pastroni tё gjithё shtёpinё me njё karikim. Pёrjetoni deri nё 45 minuta tё kohёs sё punёs* me njё bateri tё plotё dhe kёnaquni me pastrim tё vazhdueshёm, tё leverdisshёm çdo herё.

*Teste tё brendshme nё njёsinё qё mbahet me dorё nё regjimin e shpejtёsisё minimale sipas IEC 62885-4 ku nё tub ndizet regjimi i shpejtёsisё minimale. Njёsia qё mbahet me dorё hiqet dhe matja bёhet nё njёsinё qё mbahet me dorё.​

Electrolux - Cordless Sticks - ES52CB18SH

Funksioni i Pastrimit tё rrotullёs sё furçёs me lehtёsi pret qimet nga rrotulla.

Thuajini lamtumirё qimeve tё ngatёrruara pa i prekur ato. Thjesht shtypni me kёmbёn tuaj butonin Pastrimi i rrotullёs sё furçёs dhe njё thikё prerёse pret qimet e ngatёrruara nga rrotulla e furçёs.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone