Përfitimet

Electrolux - Cordless Sticks - EP71B14WET

Rendimenti më i mirë i pastrimit** në kategorinë e tij***

Gёzojuni fuqisë sё fortë të thithjes dhe një motor me shpejtësi të lartë që lё dysheme pa pluhur shpejt dhe me lehtësi.

**Bazuar nё analiza të jashtme sipas IEC 62885-4 lidhur me IEC 62885-2, 2021, me njё rezultat mesatar tё llogaritur për pastrimin e dyshemesë në përputhje me 5.2, 5.3 (të dyja drejtimet), 5.4 dhe 5,5 (të dyja drejtimet). ***Në krahasim me tre shitësit kryesorë në 17 vende europiane, çmimi shkon nga 300 në 379 euro (Gfk 2021)

Electrolux - Cordless Sticks - EP71B14WET

Jetëgjatësi e gjatë e baterisë, madhësi kompakte

Dizajn ergonomik, kompakt dhe rendiment i fuqishёm. Bateria jonë e projektuar rishtazi siguron një kohë funksionimi edhe më të gjatë për më shumë pastrim – deri në 50 minuta me një karikim të vetëm.**** ​

****Analiza tё brendshme nё njёsinё qё mbahet me dorё nё regjimin e shpejtёsisё minimale sipas IEC 62885-4 ku tubi ёshtё aktivizuar nё regjimin e shpejtёsisё minimale. Njёsia qё mbahet me dorё hiqet dhe matja bёhet nё njёsinё qё mbahet me dorё.

Electrolux - Cordless Sticks - EP71B14WET

Sistemi i filtrimit me 5 shtresa kap deri në 99.9% të grimcave*****

Sistemi ynë i filtrimit me 5 shtresa kap deri në 99,9% të grimcave të mikropluhurit tё madhёsisё 0,3-10 mikrometra***** për të siguruar që shtëpia juaj të jetë gjithmonë e pastër në mënyrë optimale.

*****Heq deri në 99,9% të grimcave të mikropluhurit tё madhёsisё 0,3-10 μm bazuar në analizёn e brendshme sipas EN60312-1:2017.

Electrolux - Cordless Sticks - EP71B14WET

Përjetoni dysheme edhe më të pastra me grykën e pastrimit PowerPro

Një fshesë me korrent dhe një leckë së bashku në një pastrues pa kabllo. Tani mund të siguroheni që dyshemetë tuaja të jenë të pastra higjenisht me grykën e leckës PowerPro. Shtoni pak ujë në jastëkët rrotullues dhe përjetoni fuqi tё pastrimit pa njolla.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone