Odkurzacz automatyczny Pure i9.2 Robotic Vacuum Cleaner PI92-4ANM

Electrolux - Robotic Vacuum Cleaner - PI92-4ANM

3D Vision

No need to remove objects from floor before cleaning. Laser and camera based vision system maps the room, scans the position of furniture and objects, to assign a tailored clean.

Electrolux - Robotic Vacuum Cleaner - PI92-4ANM

Unique Trinity Shape™

Accesses tight spots, reaches corners and cleans right up to edges.

Electrolux - Robotic Vacuum Cleaner - PI92-4ANM

Superior cleaning performance

Whips, picks-up and contains dust and dirt inside the vacuum, with superior cleaning efficiency and results.

Electrolux - Robotic Vacuum Cleaner - PI92-4ANM

Truly autonomous clean

Manage your Pure i9.2's areas to clean and cleaning schedules remotely through the PUREi app.

Electrolux - Robotic Vacuum Cleaner - PI92-4ANM

Ultra-filtration system

99.9% micro-dust filtration returns clean air into your home. * Measured according to EN 60312-1:2017.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Emërtimi i modelit: PI92-4ANM
 • Family: Pure i9.2
 • Technology: Bagless
 • BatteryCellType: Li-ion
 • Navigation system: Camera and Laser
 • Display type: Backlit LED
 • Dustbin full indicator: Yes
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Lightweight construction
 • Large dust bin: No need to empty the dust bin after every cleaning cycle, thanks to an extra-large bin.
 • Programmable timer: Set the time when the robot should clean, and have the robot clean while you are away.
 • Perfect corner cleaning PowerBrush™: Side brush with magnetic fixing system and tangle free design to avoid getting stuck on cables. It reaches every corner perfectly.
 • XXL Brush in the front: Extra-large brush to pick up even more dust. Beside the brush, it has rubber blades for best performance on carpets and hard floors.
 • XXL Washable filter: This filter lasts longer. It can be washed and reused.
 • Cliff detection: Cliff detection system that prevents the robot from toppling over, e.g. on stairs.
 • Built in safety lock: Imagine a kid would lift the robot while cleaning. The build in safety system stops vacuum cleaning immediately, and no fingers can be hurt.
 • Front Cleaning : Traditional robots typically have a brush placed in the middle. Our XXL brush is placed in the front, and works just like a traditional nozzle. It cleans close to walls and obstacles better.
 • Trinity shape™: Innovative triangular design that cleans up to 80% more than conventional robots, reaching every corner.
Performanca
 • Noise level dB(A): 75
Instalimi
 • Lartësia totale: 85
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.47
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 277 469
 • Emërtimi i modelit: PI92-4ANM
 • Family: Pure i9.2
 • Technology: Bagless
 • BatteryCellType: Li-ion
 • Navigation system: Camera and Laser
 • Display type: Backlit LED
 • Dustbin full indicator: Yes
 • Filter main: Washable
 • Dustbox filters supplied: 1
 • Dustbox size l: 0.7
 • Programmable timer: Yes
 • Return to base: Yes
 • Smartphone connection: Yes
 • Pulti i telekomandimit: Jo
 • Software update: Yes
 • Virtual barrier: No
 • Diameter cleaner: 315
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 277 469
 • Bar code: 7332543702190

Produktet e tjera

Electrolux - Robotic Vacuum Cleaner - PI92-4STN
Odkurzacz automatyczny Pure i9.2 Robotic Vacuum Cleaner
 • Sees. Fits. Cleans with precision.
 • 3D Vision
 • Unique Trinity Shape™
 • Superior cleaning performance
Electrolux - Robotic Vacuum Cleaner - PI92-6DGM
Odkurzacz automatyczny Pure i9.2 Robotic Vacuum Cleaner
 • Sees. Fits. Cleans with precision.
 • 3D Vision
 • Unique Trinity Shape™
 • Superior cleaning performance

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj