Odkurzacz bezprzewodowy Rapido Wet&Dry ZB6106WDB

Përfitimet

Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB6106WDB

High Performance Lithium TurboPower battery for optimal cleaning

Rapido Lithium has been designed to be quick at hand when you need it the most. That's why it is equipped with Lithium TurboPower, a rechargeable Lithium battery that gives you more power for longer, does not deteriorate over time and you can recharge it in just four hours.

Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB6106WDB

Clean up whatever comes your way with Wet&Dry technology™

The new Rapido with Wet&Dry technology™ cleans where other cleaners have to surrender - in both dry and wet environments. Whatever the spill - be it flour or water, the Rapido takes care of it, making it the best companion for quick cleans.

Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB6106WDB

Soft Steer™ wheels make cleaning simple and protect delicate surfaces

The new Soft Steer™ wheels protect you and your home: they take the strain of your arms and hands and make it easy to move your Rapido around, while also making sure that textiles don't get sucked in. And since they are extra soft, the wheels also prevent your delicate surfaces from getting scratches.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Family: Rapido Wet&Dry
 • Running time High Speed: 10
 • Running time Low Speed: 13
 • Lloji i filtrimit: Wet & Dry
 • Voltazhi: 7.2
 • Koha e karikimit orë: 4
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0,5
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Zbrazje e lehtë e pluhurit: Kontenieri i pluhurit mund të lëvizet dhe zbrazet lehtësisht. Në mënyrë alternative pluhuri mund të thithet jashtë nëpërmjet kapakut të përparmë të patentuar ndërkohë që përdorni fshesën tuaj kryesore.
 • Charging indicator light: Një dritë blu tregon kur fshesa me korrent duhet të rikarikohet.
 • Dorezë e butë për tu prekur: Dorezë e lehtë për tu prekur për mbajtje të lehtë e të rehatshme.
 • Filtrim i dyfishtë: Ndërtimi i filtrit të brendshëm e të jashtëm ju japin filtrim më efektiv të pluhurit.
 • Rrotat e përparme: Rrotat do të shplodhin dorën/kyçin tuaj gjatë pastrimit dhe gjithashtu do të mbrojnë tavolinat, mobiljet dhe dyshemetë tuaj.
 • Mbajtëse për karikim: Mbajtëse për karikim me montim në mur për ruajtje më të sigurtë.
 • Pastrim higjenik i filtrit: Duke tërhequr dhe lëshuar një levë me shina - pluhuri lirohet nga filtri dhe bie mbi kupën e pluhurit. Kjo zvogëlon bllokimin dhe minimalizon ekspozimin tuaj drejt pjesëzave të pluhurit.
 • Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance: Li-lon Battery - longer run time and a higher cleaning performance
 • LED Headlights in the nozzle: The very cool LED headlights light up the floor while cleaning - so you don’t miss a thing!
 • Cyclonic filter system: A more powerful motor fan and the 50% bigger, pleated filter with double filtration improve the performance of your Ultrapower.
Performanca
 • Running time High Speed: 10
 • Running time Low Speed: 13
 • Koha e karikimit orë: 4
Instalimi
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 1.35
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Lartësia: 17,1
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjatësia: 41,9
 • Dimensionet - Kompartimenti i pastruesit Gjërësia: 13,6
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Lartësia: 13.7
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjërësia: 12.4
 • Ngjyra: Denim Blue
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 900 277 635
 • Family: Rapido Wet&Dry
 • Lloji i filtrimit: Wet & Dry
 • Voltazhi: 7.2
 • Vëllimi i kompartimentit të pluhurit: 0,5
 • Lloji i baterisë së telefonit: Li-ion
 • Battery cells nø of: 2
 • Capacity mAh: 1500
 • Ruajtja: Mbajtësja e karikimit me montimin në mur
 • Furça e fuqisë: Po
 • Dimensionet - Pastruesi i dorës Gjatësia: 41
 • Integrated accessories other: Rubber blade for liquid
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 277 635
 • EAN: 7332543747153

Produktet e tjera

Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB6114IGM
Odkurzacz bezprzewodowy Rapido
 • All the power in your hand
 • High Performance Lithium TurboPower battery for optimal cleaning
 • Integrated Easy Reach™ nozzle for cleaning in hard-to-reach places in one go
 • Soft Steer™ wheels make cleaning simple and protect delicate surfaces
Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB6106WR
Odkurzacz bezprzewodowy Rapido
 • All the power in your hand
 • High Performance Lithium TurboPower battery for optimal cleaning
 • Integrated Easy Reach™ nozzle for cleaning in hard-to-reach places in one go
 • Soft Steer™ wheels make cleaning simple and protect delicate surfaces
Electrolux - Handheld vacuum cleaner - ZB6108GRE
Odkurzacz bezprzewodowy Rapido
 • All the power in your hand
 • High Performance Lithium TurboPower battery for optimal cleaning
 • Integrated Easy Reach™ nozzle for cleaning in hard-to-reach places in one go
 • Soft Steer™ wheels make cleaning simple and protect delicate surfaces

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj