Komfort ajri optimal, gjatë gjithë vitit

Pure A9
Pastruesi më i fuqishëm dhe i heshtur i ajrit me një sistem unik rrethues ajri. Neutralizon pjalmit, viruset dhe bakteret, reagon ndaj zbokthit dhe erërave të kafshëve shtëpiake.
Pure A9
  • aircare-filtration​-icon-blue
  • aircare-pure-sense-icon-blue
  • aircare-connectivity-icon-blue
  • aircare-noise​-icon-blue
  • aircare-air-quality-index​-icon-blue
Faza të ndryshme filtrimi për kapjen e ndotësve dhe të grimcave të dëmshme në ajër.
Shiko të gjitha Pure A9
Pure A9
Pastruesi më i fuqishëm dhe i heshtur i ajrit me një sistem unik rrethues ajri. Neutralizon pjalmit, viruset dhe bakteret, reagon ndaj zbokthit dhe erërave të kafshëve shtëpiake.
Shiko të gjitha Pure A9
Pure A9
  • aircare-filtration​-icon-blue
  • aircare-pure-sense-icon-blue
  • aircare-connectivity-icon-blue
  • aircare-noise​-icon-blue
  • aircare-air-quality-index​-icon-blue
Faza të ndryshme filtrimi për kapjen e ndotësve dhe të grimcave të dëmshme në ajër.