Përfitimet

Electrolux - Oxygen Air purifier - WA51-304WT

The finishing touch to your home

Well A5's distinct and contemporary design is created to integrate, be it in bedroom or other rooms. The sound level of 24 dB(A) is similar to soft rain2 and is engineered not to disturb the ambience of your home.

2.Noise pressure at lowest fan speed; measured 1 meter in front.

Electrolux - Oxygen Air purifier - WA51-304WT

Portable and adaptable air purifier

Take the one hand portable - if buying customized kit3- Well A5 to whichever room needs it most and customize it3. Place it on its two legs so it can stand in a reclined position on the floor or hang on the wall to save floor space.

3.Customized kits (handle, covers, legs), sold separately

Electrolux - Oxygen Air purifier - WA51-304WT

Performant four-step air purification

A four-stage air purification system enables the capture of up to 99,93 % of particles as small as 2,5 micrometer(μm)(PM2.5) in size4 and up to 92% of common Volatile Organic Compounds4.

4.Based on tests conducted by external body in 2020 according to GB/T 14295-2008, GB/T 18801-2015 standards.

Electrolux - Oxygen Air purifier - WA51-304WT

360-degree air flow system

The Well A5's air flow system offers 360-degree air intake - covering the edges of the front panel - a 3D fan and an advanced air filtration.

5.Based on internal tests per ANSI-AHAM AC-1-2019 standard in 2020. Cleaning time is based on test performed on the highest fan speed in a 10m² room.

Electrolux - Oxygen Air purifier - WA51-304WT

Stay connected and in control

Control and schedule specific tasks with the Electrolux Wellbeing app. Equipped with sensors for particles( PM1, 2.5, 10), Well A5's smart mode adjusts its cleaning speed based on the values it detects in your home.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Air_Cleaner
 • Emërtimi i modelit: WA51-304WT
 • Ngjyra: E bardhë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2
 • Voltazhi: 220-240
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 6.5
 • Lartësia totale: 579
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Light Sensor: Regulates air cleaner settings based on light in the room. Triggers Sleep Mode.
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 6.5
 • Lartësia totale: 579
 • Gjerësia mm: 480
 • Thellësi mm: 213
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 950 011 554
 • Product Class: Air_Cleaner
 • Emërtimi i modelit: WA51-304WT
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 950 011 554
 • Bar code: 7332543765430

Produktet e tjera

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404GY
Air Cleaner
 • Tailored air purification
 • Responds to your environment
 • Tailored filtration to meet your needs
 • Continuous monitoring
Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-604GY
Air Cleaner
 • Tailored air purification
 • Responds to your environment
 • Tailored filtration to meet your needs
 • Continuous monitoring
Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY
Air Cleaner
 • Comfortably cleaner air, your way.
 • Responsive to your needs
 • Efficient and thorough filtration
 • Powerful yet smooth air circulation

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj