Përfitimet

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404DG

Responds to your environment

The unique PureSense system continuously measures the indoor pollution levels, adjusts the air flow and makes sure that you come home to a healthy indoor environment. If you are away the Pure A9 makes an efficient clean by allowing maximum speed. If you are at home or asleep, it will make sure to not disturb.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404DG

Customisable for every situation

By understanding your personal and seasonal needs we will help you configure your Pure A9 with the right filter. Each filter has a unique smart tag that makes sure that the air purifier works in an optimum way. The smart tag also keeps track of the filter use, so you know to replace it at the right time.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404DG

Continuous monitoring

Whether you are home or on the go, monitor and optimize your home air quality from the app or sit back and let PURE A9 do it for you. Check the job done on a given timeframe, get smart summaries or simply adjust your preferences. The PURE A9 app is the perfect air quality assistant.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404DG

Reaches every corner

By creating a spiral movement of the air, your Pure A9 will reach further and efficiently cover all parts of the room, keeping the air circulating naturally.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404DG

Quietly smart

With a minimum noise level of just 17 dB(A)* your Pure A9 runs so silent you will hardly notice it. Even at maximum speed the noise level is just 46 dB(A)*, more silent than your dinner conversation at home. *measured 1m away in front of the product

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Air_Cleaner
 • Emërtimi i modelit: PA91-404DG
 • Ngjyra: Gri e errët
 • Air inlets: 360° air intake
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2
 • Voltazhi: 220-240
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7.9
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Auto Mode: Controls the settings of air cleaner based on air quality.
 • Light Sensor: Regulates air cleaner settings based on light in the room. Triggers Sleep Mode.
Instalimi
 • Ngjyra: Gri e errët
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7.9
 • Lartësia totale: 565
 • Gjerësia mm: 315
 • Thellësi mm: 315
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 950 011 384
 • Product Class: Air_Cleaner
 • Emërtimi i modelit: PA91-404DG
 • Air inlets: 360° air intake
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 950 011 384
 • Bar code: 7332543636570

Produktet e tjera

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-404GY
Air Cleaner
 • Tailored air purification
 • Responds to your environment
 • Tailored filtration to meet your needs
 • Continuous monitoring
Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-604GY
Air Cleaner
 • Tailored air purification
 • Responds to your environment
 • Tailored filtration to meet your needs
 • Continuous monitoring
Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY
Air Cleaner
 • Comfortably cleaner air, your way.
 • Responsive to your needs
 • Efficient and thorough filtration
 • Powerful yet smooth air circulation

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj