Air Conditioner WP71-265WT

Përfitimet

Electrolux - Portable Air Conditioner - WP71-265WT

Elegance and efficiency, in one.

The sleek and stylish cylindrical design of this portable air-conditioner is truly unique, while its circular louvres allow you to cool and heat your home more evenly.

Electrolux - Portable Air Conditioner - WP71-265WT

Control, from your phone.

Connect our portable air-conditioner to the dedicated Electrolux Home Comfort app on your phone to control the temperature in your home remotely.

Electrolux - Portable Air Conditioner - WP71-265WT

Even air distribution, every time.

The patented AirSurround System in the portable air-conditioner ensures complete comfort. This is because its inspired cylindrical design sends air spiralling upwards rather than inwards. Creating indirect airflow that distributes air more evenly.

Electrolux - Portable Air Conditioner - WP71-265WT

A stylish remote, now in-hand.

The stylish remote control features a circular design with sleek, intuitive controls. As it’s magnetic, it can be conveniently secured and displayed on top of the portable air-conditioner.

Electrolux - Portable Air Conditioner - WP71-265WT

Effortless installation, first time.

The pre-assembled window kit can be effortlessly installed in just 30 seconds. It complements the minimalist design of the portable air-conditioner and creates a discreet exhaust via your window. Secure in place easily using the lock then seal with the adjustable strap.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Emërtimi i modelit: WP71-265WT
 • Mode: Auto, Cool, Dry, Fan, Heat
 • Remote Control: Yes
 • Display unit: LED Display
 • Indoor height: 955
 • Indoor width: 388
 • Indoor depth: 388
Specifikimi
 • Low energy consumption reaching A+ in Cooling energy label
 • 24 hrs Timer operation makes you able to set delay start up to 24 hrs
 • De-humidifying function for a fresher indoor climate
 • Connectivity ready through ControlBox 24/7
 • Full Auto mode: set a default temperature to cool the room when needed
Instalimi
 • Indoor height: 955
 • Indoor width: 388
 • Indoor depth: 388
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 950 011 533
 • Emërtimi i modelit: WP71-265WT
 • Mode: Auto, Cool, Dry, Fan, Heat
 • Remote Control: Yes
 • Display unit: LED Display
 • Type of refrigerant: R290
 • Global Warming Potential,GWP: 3
 • Function: Heat & Cool
 • Display Remote Control: On/Off
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 950 011 533
 • EAN: 7332543681242

Produktet e tjera

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U338CW
Air Conditioner
 • Step inside for a breath of fresh air
 • Cooling,efficiently
 • More fresh air
 • A sustainable solution
Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP26U338HW
Air Conditioner
 • Step inside for a breath of fresh air
 • Cooling and heating, efficiently
 • More fresh air
 • A sustainable solution
Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP26U338CW
Air Conditioner
 • Step inside for a breath of fresh air
 • Cooling,efficiently
 • More fresh air
 • A sustainable solution

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj