Përfitimet

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

I lehtё pёr t’u instaluar me Takёmin e dritares, i lehtё pёr t’u komanduar pёrmes app-it

Instalojeni lehtёsisht me Takёmin e dritarёs tonё pёr tё marrё rendiment tё plotё tё freskimit nё verё. Vendosni temperaturёn tuaj tё dёshiruar, planifikoni regjimin tuaj tё preferuar pёrmes App-it Electrolux.

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

Konsum i optimizuar i energjisё

Kondicioneri ynё portativ ofron freski superiore efikase ndaj energjisё. Me Takёmin premium tё dritares¹ tonin mund tё kurseni madje deri nё 28% mё shumё energji pёr shkak tё hyrjes mё tё paktё². ¹Takёmi premium i dritares shitet veçmas.

² Atje ku dhoma ёshtё nё 26°C dhe T° e caktuar ёshtё nё 20°C, do tё kurseni deri nё 28% tё energjisё pёr tё arritur T° e caktuar kur pёrdorni Takёmin premium tё dritares krahasuar pa tё. Analizё e brendshme e bёrё nё njё dhomё 14 m², me lagёshtirё relative prej 60% dhe T° e jashtme prej 30°C, brenda 4 o e 30 min.

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

Rehati me ajёr tё freskёt, e qetё.

Pёrjetoni njё valё tё fuqishme tё ajrit tё freskёt nё rehati plot paqe, tё qetё falё njё niveli tё ulёt tё zhurmёs prej 64 dB(A)3. Sipas standardit tё analizёs sё zhurmёs: EN 12102-2013

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

Rehatohuni shpejt

Freskohuni dhe rehatohuni shpejt. Pёrdorni Takёmin premium tё dritares¹ dhe freskohuni deri nё 60% mё pak tё kohёs⁴. ¹Takёmi premium i dritares shitet veçmas.

² Atje ku T° e dhomёs is 26°C dhe T° e caktuar ёshtё 24°C, do tё arrini T° e caktuar nё 8 min kur pёrdorni Takёmin premium tё dritares, krahasuar me 20 min pa takёmin e dritares. Analizё e brendshme e bёrё nё njё dhomё 14 m², me lagёshtirё relative prej 60% dhe T° e jashtme prej 30°C.

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U339CW

Zgjidhja e qёndrueshme pakёson ndikimin mbi klimёn

Njё zgjidhje mё e qёndrueshme: Ftohёsi i pёrdorur ёshtё gazi i qёndrueshёm R290, qё pakёson mundёsinё e ngrohjes globale (GWP) tё kondicionerit portativ me 99,8% kur krahasohet me kondicionerёt portativё qё pёrdorin R410a.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë
woman on couch with mobile phone