Air Conditioner EXP26U558CW

Përfitimet

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP26U558CW

Cooling,efficiently

Our portable air-conditioner comes with superior cooling capabilities, while using a minimal amount of energy.

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP26U558CW

Silent comfort

Dream peacefully with absolute comfort thanks to increased airflow and less noise.

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP26U558CW

A sustainable solution

Uses a sustainable R290 gas which reduces the global warming potential (GWP) by 99.8% when compared to R410a.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Emërtimi i modelit: EXP26U558CW
 • Filters: Dust filter
 • Mode: Auto, Cool, Dry, Fan
 • Fan Speed: Auto, High, Low, Med
 • Timer features: 24h Relative timer
 • Vertical Swing: Auto
 • Horizontal Swing: No
Specifikimi
 • Sleep mode
 • Low energy consumption reaching A+ in Cooling energy label
 • 24 hrs Timer operation makes you able to set delay start up to 24 hrs
 • Sleep Function is perfect for seeting the temperature in you bedroom.
 • De-humidifying function for a fresher indoor climate
 • Full Auto mode: set a default temperature to cool the room when needed
Performanca
 • Fan Speed: Auto, High, Low, Med
Instalimi
 • Indoor height: 796
 • Indoor width: 493
 • Indoor depth: 420
 • Outdoor height: 0
 • Outdoor width: 0
 • Outdoor depth: 0
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 950 011 077
 • Emërtimi i modelit: EXP26U558CW
 • Filters: Dust filter
 • Mode: Auto, Cool, Dry, Fan
 • Timer features: 24h Relative timer
 • Vertical Swing: Auto
 • Horizontal Swing: No
 • Remote Control: Yes
 • Display unit: LED Display
 • Type of refrigerant: R290
 • Global Warming Potential,GWP: 3
 • Function: Cool only
 • Display Remote Control: LCD

Produktet e tjera

Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP34U338CW
Air Conditioner
 • Step inside for a breath of fresh air
 • Cooling,efficiently
 • More fresh air
 • A sustainable solution
Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP26U338HW
Air Conditioner
 • Step inside for a breath of fresh air
 • Cooling and heating, efficiently
 • More fresh air
 • A sustainable solution
Electrolux - Portable Air Conditioner - EXP26U338CW
Air Conditioner
 • Step inside for a breath of fresh air
 • Cooling,efficiently
 • More fresh air
 • A sustainable solution

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj