Easy to Use

The air freshener is easy to use. Open the sachet, sprinkle the granules on the floor and vacuum them up, or simply put the granules directly into the vacuum cleaner bag.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 167 779
  • EAN: 7319599019304
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
  • Numri i produktit (PNC) : 900 167 779
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 167 779
  • EAN: 7319599019304

Produktet e tjera

Electrolux - Air Purifier - ACCESSORYPSC
Air Purifier
  • Enhance your Kitchen Assistent to prepare the perfect home-made pasta.
  • Made in Italy
  • Easy cleaning thanks to patented design
  • Easy and quick assembling

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj