Czajnik Love your day collection Kettle EEWA3300

Electrolux - Kettle - EEWA3300

Extra large capacity

Boil all the water you need in just one go. The extra large 1.7 liter kettle, helps you to prepare all the water you need for your pasta or instant noodles. Quick and easy.

Electrolux - Kettle - EEWA3300

Auto-off safety

The advanced auto-off function ensures the safety of your home by preventing overheating. The patented solution stops the boiling once the temperature reaches 100 degrees or in case the kettle is empty.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Fuqia W: 2200
 • Ndërtimi i trupit: Plastikë
 • Ngjyra e spikatur: I/e argjendtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Ngjyra: E zezë
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 279
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Fikje automatike dhe mbrojtja nga përdorimi i tharjes: Fikje automatike në fund të ciklit ose kur nuk ka ujë, për një siguri më të mirë.
 • Hapje kapakut me një dorë: Çelësi i hapjes së kapakut me një dorë në pjesën e sipërme të ibrikut, ju lejon ta mbani me një dorë.
 • Filtër smërçi i lëvizshëm: Filtri i smërçit parandalon grumbullimet të bien në filxhan kur jeni duke e derdhur.
 • Çelësi On/Off me dritë model të integruar: Drita model ju lejon të shihni nëse ibriku i ujit është ndezur, për një siguri më të mirë.
 • Bazë e rrotullueshme 360º: Me bazën prej 360 gradësh pa kabull, është e lehtë të vendosni kanën në vend nga çdo cep, edhe nëse përdorni dorën e majtë apo të djathtë.
 • Capacity: 1,7 liter: Large capacity, to boil up to 1.7 liter to fit with your need.
 • Clearly visible, the two large water level indicators allow to check easily the amount of water when filling in the kettle.
 • Fuqi e klasifikuar: 2200 Watt: Elementi i nxehtësisë 2200 Watt ju lejon të zjeni ujin shumë shpejt
Performanca
 • Fuqia W: 2200
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: I/e argjendtë
 • Ngjyra: E zezë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 279
 • Ndërtimi i trupit: Plastikë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 279
 • EAN: 7332543438693

Produktet e tjera

Electrolux - Kettle - EEWA3330
Czajnik Love your day collection Kettle
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - E7K1-6BP
Explore 7 Kettle
 • Total control with the Explore 7 Water Kettle
 • Temperature tailored to your taste
 • Your temperature, maintained for 40 minutes
 • Smooth-access lid, for easy cleaning
Electrolux - Kettle - E4K1-4ST
Create 4 Kettle
 • The comfort of a hot drink in an instant
 • Cordless convenience
 • Anti-scale filter
 • Generous 1,7L capacity

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj