Explore 7 Kettle E7K1-6BP

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Temperature tailored to your taste

The Explore 7 kettle is designed to make achieving and maintaining the perfect temperature easy, with precise control settings. Whether it’s baby food at 40°C, green tea at 80°C, or coffee at 95°C, the kettle will automatically stop heating when it reaches the temperature you’ve selected.

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Your temperature, maintained for 40 minutes

Your chosen temperature will be maintained for up to 40 minutes with the Explore 7 kettle and its keep-warm function. The element concealed in the kettle’s base will activate every time the water’s warmth drops by 2°C.

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Smooth-access lid, for easy cleaning

The Explore 7’s lid opens up in one smooth motion, avoiding unwanted splashes. Its large size is spacious enough to fit your whole hand in, making cleaning a breeze. And when it comes to everyday use, the kettle can be returned to its 360-degree base in any direction.

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Safety features come as standard

The Explore 7’s non-slip base puts safety first, reducing any risk of slippage and spillage. The kettle will also automatically turn off when empty, cutting the power as soon as it detects that there’s not enough water in the reservoir.

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Anti-scale filter, for better taste

Fitted with an anti-scale filter, the Master 9 keeps water quality pure for longer. Calc build-up is slowed, meaning less maintenance and cleaning requirements, for better tasting boiled water for longer.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Fuqia W: 2400
 • Ngjyra e spikatur: Copper
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Ngjyra: Black Pearl
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 582
 • EAN: 7332543723935
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Fikje automatike dhe mbrojtja nga përdorimi i tharjes: Fikje automatike në fund të ciklit ose kur nuk ka ujë, për një siguri më të mirë.
 • Filtër smërçi i lëvizshëm: Filtri i smërçit parandalon grumbullimet të bien në filxhan kur jeni duke e derdhur.
 • Çelësi On/Off me dritë model të integruar: Drita model ju lejon të shihni nëse ibriku i ujit është ndezur, për një siguri më të mirë.
 • Bazë e rrotullueshme 360º: Me bazën prej 360 gradësh pa kabull, është e lehtë të vendosni kanën në vend nga çdo cep, edhe nëse përdorni dorën e majtë apo të djathtë.
 • Capacity: 1,7 liter: Large capacity, to boil up to 1.7 liter to fit with your need.
 • Fuqi e klasifikuar: 2400 Watt: Elementi i nxehtësisë 2400 Watt ju lejon të zjeni ujin shumë shpejt.
 • 3-way auto shut-off: The kettle automatically shuts off in three ways for your safety: when the water is boiling, when you remove the kettle from the base and when there is no water in the kettle.
 • Temperature pre-settings: Your desired temperature is quickly heated with five predefined tea options: 80ºC green tea, 85ºC white tea, 90ºC oolong tea, 95ºC French press coffee and 100ºC for black tea and also herbal teas, instant oatmeal and instant noodles.
 • Boil-dry protection: Integrated boil-dry protection with auto shut-off when there is no water left in the kettle.
 • Spill protection design: The kettle is designed to minimalize spill.
 • Temperature indicator: Real time temperature indicator during boiling is shown on the large LCD-display.
 • Keeps water warm: Keeps your water warm for 30 minutes.
Performanca
 • Fuqia W: 2400
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Copper
 • Ngjyra: Black Pearl
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 582
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 582
 • EAN: 7332543723935

Produktet e tjera

Electrolux - Kettle - EEWA3300
Czajnik Love your day collection Kettle
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - EEWA3330
Czajnik Love your day collection Kettle
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - E4K1-4ST
Create 4 Kettle
 • The comfort of a hot drink in an instant
 • Cordless convenience
 • Anti-scale filter
 • Generous 1,7L capacity

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj