Czajnik Explore 7 E7GK1-8BP

Përfitimet

Electrolux - Kettle - E7GK1-8BP

Loose-leaf tea, brewed in the kettle

Prepare the perfect cup of loose-leaf tea with the infuser basket. The convenient accessory lets you steep leaves inside the kettle, meaning one less thing to wash up. And with accurate control over the water’s temperature, every strain of tea is accommodated for.

Electrolux - Kettle - E7GK1-8BP

Temperature tailored to your taste

The Explore 7 Glass Kettle is designed to make achieving and maintaining the perfect temperature easy, with precise control settings. Whether it’s baby food at 40°C, green tea at 80°C, or coffee at 95°C, the kettle will automatically stop heating when it reaches the temperature you’ve selected.

Electrolux - Kettle - E7GK1-8BP

Your temperature, maintained for 40 minutes

Your chosen temperature will be maintained for up to 40 minutes with the Explore 7 Glass Kettle and its keep-warm function. The element concealed in the kettle’s base will activate every time the water’s warmth drops by 2°C.

Electrolux - Kettle - E7GK1-8BP

Smooth-access lid, for easy cleaning

The Explore 7’s lid opens up in one smooth motion, avoiding unwanted splashes. Its large size is spacious enough to fit your whole hand in, making cleaning a breeze. And when it comes to everyday use, the kettle can be returned to its 360-degree base in any direction.

Electrolux - Kettle - E7GK1-8BP

Anti-scale filter, for better taste

Fitted with an anti-scale filter, the Master 9 keeps water quality pure for longer. Calc build-up is slowed, meaning less maintenance and cleaning requirements, for better tasting boiled water for longer.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Fuqia W: 2000
 • Ndërtimi i trupit: Qelq
 • Ngjyra e spikatur: Copper
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Ngjyra: Black Pearl
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 588
 • EAN: 7332543723966
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Fikje automatike dhe mbrojtja nga përdorimi i tharjes: Fikje automatike në fund të ciklit ose kur nuk ka ujë, për një siguri më të mirë.
 • Rated power: 900 W: The 900 Watt heating element allows the optimal temperature for the perfect coffee
 • Filtër smërçi i lëvizshëm: Filtri i smërçit parandalon grumbullimet të bien në filxhan kur jeni duke e derdhur.
 • Çelësi On/Off me dritë model të integruar: Drita model ju lejon të shihni nëse ibriku i ujit është ndezur, për një siguri më të mirë.
 • Bazë e rrotullueshme 360º: Me bazën prej 360 gradësh pa kabull, është e lehtë të vendosni kanën në vend nga çdo cep, edhe nëse përdorni dorën e majtë apo të djathtë.
 • Capacity: 1,7 liter: Large capacity, to boil up to 1.7 liter to fit with your need.
 • 3-way auto shut-off: The kettle automatically shuts off in three ways for your safety: when the water is boiling, when you remove the kettle from the base and when there is no water in the kettle.
 • Temperature pre-settings: Your desired temperature is quickly heated with five predefined tea options: 80ºC green tea, 85ºC white tea, 90ºC oolong tea, 95ºC French press coffee and 100ºC for black tea and also herbal teas, instant oatmeal and instant noodles.
 • Boil-dry protection: Integrated boil-dry protection with auto shut-off when there is no water left in the kettle.
 • Spill protection design: The kettle is designed to minimalize spill.
Performanca
 • Fuqia W: 2000
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Copper
 • Ngjyra: Black Pearl
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 588
 • Ndërtimi i trupit: Qelq
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 588
 • EAN: 7332543723966

Produktet e tjera

Electrolux - Kettle - EEWA3300
Czajnik Love your day collection
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - EEWA3330
Czajnik Love your day collection
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - E7K1-6BP
Czajnik Explore 7
 • Total control with the Explore 7 Water Kettle
 • Temperature tailored to your taste
 • Your temperature, maintained for 40 minutes
 • Smooth-access lid, for easy cleaning

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj