Create 4 Kettle E4K1-4ST

Electrolux - Kettle - E4K1-4ST

Cordless convenience

The Create 4 kettle's cordless design features a 360° rotatable base and one-handed lid opening for your convenience.

Electrolux - Kettle - E4K1-4ST

Anti-scale filter

The anti-scale filter keeps water quality pure for longer, resulting in better tasting boiled water.

Electrolux - Kettle - E4K1-4ST

Generous 1,7L capacity

The Create 4 water kettle features a large 1.7L capacity jug, prefect for teas and even noodles.

Auto-off function

Lifting the kettle from the base activates the auto-off function, for safer brewing.

Hidden heating element

The Create 4 water kettle utilizes a hidden heating element.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Fuqia W: 2400
 • Ngjyra e spikatur: Granite Black
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Ngjyra: Inoks
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 598
 • EAN: 7332543724161
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Fikje automatike dhe mbrojtja nga përdorimi i tharjes: Fikje automatike në fund të ciklit ose kur nuk ka ujë, për një siguri më të mirë.
 • Filtër smërçi i lëvizshëm: Filtri i smërçit parandalon grumbullimet të bien në filxhan kur jeni duke e derdhur.
 • Çelësi On/Off me dritë model të integruar: Drita model ju lejon të shihni nëse ibriku i ujit është ndezur, për një siguri më të mirë.
 • Capacity: 1,7 liter: Large capacity, to boil up to 1.7 liter to fit with your need.
 • Fuqi e klasifikuar: 2400 Watt: Elementi i nxehtësisë 2400 Watt ju lejon të zjeni ujin shumë shpejt.
Performanca
 • Fuqia W: 2400
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Granite Black
 • Ngjyra: Inoks
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 598
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.75
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 598
 • EAN: 7332543724161

Produktet e tjera

Electrolux - Kettle - EEWA3300
Czajnik Love your day collection Kettle
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - EEWA3330
Czajnik Love your day collection Kettle
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - E7K1-6BP
Explore 7 Kettle
 • Total control with the Explore 7 Water Kettle
 • Temperature tailored to your taste
 • Your temperature, maintained for 40 minutes
 • Smooth-access lid, for easy cleaning

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj