Përfitimet

Electrolux - Kettle - EEWA3330

Extra large capacity

Boil all the water you need in just one go. The extra large 1.7 liter kettle, helps you to prepare all the water you need for your pasta or instant noodles. Quick and easy.

Electrolux - Kettle - EEWA3330

Auto-off safety

The advanced auto-off function ensures the safety of your home by preventing overheating. The patented solution stops the boiling once the temperature reaches 100 degrees or in case the kettle is empty.

Produktet e tjera

Electrolux - Kettle - EEWA3300
Czajnik Love your day collection
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - E7K1-6BP
Czajnik Explore 7
 • Total control with the Explore 7 Water Kettle
 • Temperature tailored to your taste
 • Your temperature, maintained for 40 minutes
 • Smooth-access lid, for easy cleaning
 • Safety features come as standard
Electrolux - Kettle - E4K1-4ST
Czajnik Create 4
 • The comfort of a hot drink in an instant
 • Cordless convenience
 • Anti-scale filter
 • Generous 1,7L capacity
 • Auto-off function

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj