Përfitimet

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Temperature tailored to your taste

The Explore 7 kettle is designed to make achieving and maintaining the perfect temperature easy, with precise control settings. Whether it’s baby food at 40°C, green tea at 80°C, or coffee at 95°C, the kettle will automatically stop heating when it reaches the temperature you’ve selected.

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Your temperature, maintained for 40 minutes

Your chosen temperature will be maintained for up to 40 minutes with the Explore 7 kettle and its keep-warm function. The element concealed in the kettle’s base will activate every time the water’s warmth drops by 2°C.

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Smooth-access lid, for easy cleaning

The Explore 7’s lid opens up in one smooth motion, avoiding unwanted splashes. Its large size is spacious enough to fit your whole hand in, making cleaning a breeze. And when it comes to everyday use, the kettle can be returned to its 360-degree base in any direction.

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Safety features come as standard

The Explore 7’s non-slip base puts safety first, reducing any risk of slippage and spillage. The kettle will also automatically turn off when empty, cutting the power as soon as it detects that there’s not enough water in the reservoir.

Electrolux - Kettle - E7K1-6BP

Scale filter, for better taste

Fitted with a scale filter, the Explore 7 prevents impurities in your water from entering your cup, for better tasting boiled water for longer.

Produktet e tjera

Electrolux - Kettle - EEWA3300
Czajnik Love your day collection
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - EEWA3330
Czajnik Love your day collection
 • One touch opening
 • Extra large capacity
 • Auto-off safety
Electrolux - Kettle - E4K1-4ST
Czajnik Create 4
 • The comfort of a hot drink in an instant
 • Cordless convenience
 • Anti-scale filter
 • Generous 1,7L capacity
 • Auto-off function

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj