Enëlarëse plotësisht e integruar

Zbuloni enëlarëset më të mira të integruara në gamën tonë përmes përzgjedhësit tonë të serisë. Nga seria 900, me mbushje dhe zbrazje pa mundim, deri te seria 300 për shkëlqimin e mëtejshëm, ne ju kemi dhënë zgjidhje.

Zbuloni enëlarëset më të mira të integruara në gamën tonë përmes përzgjedhësit tonë të serisë. Nga seria 900, me mbushje dhe zbrazje pa mundim, deri te seria 300 për shkëlqimin e mëtejshëm, ne ju kemi dhënë zgjidhje.

0 nga 5
900 ComfortLift®
900 ComfortLift®
Enëlarësja 900 ComfortLift® që lehtëson zbrazjen ose mbushjen e enëlarëses. Teknologjia jonë unike e ngre koshin deri në nivelin e belit me vetëm një shtytje të lehtë.
800 SprayZone
800 SprayZone
Enëlarësja 800 SprayZone pastron intensivisht enët, me rendiment deri në tri herë më të lartë se standardi.
700 GlassCare
700 GlassCare
Gotat tuaja mbahen të sigurta dhe xixë me enëlarësen 700 GlassCare. SoftGrips dhe SoftSpikes tona unike i mbajnë me delikatesë gotat tuaja në pozicionin e duhur.
600 SatelliteClean®
600 SatelliteClean®
Krahu spërkatës i enëlarëses 600 SatelliteClean® e lë çdo ngarkesë të pastër. Teknologjia jonë ka mbulim me spërkatje deri në tre herë më në krahasim me standardin.
300 AirDry
300 AirDry
Enëlarësja 300 Series AirDry përdor rrjedhën natyrale të ajrit për të kryer tharjen, për rendiment deri në tri herë më të mirë krahasuar me sistemet me dyer të mbyllura.
1
8 rezultatet
8 rezultatet
600 SatelliteClean®
Rivendos kërkimin
600 SatelliteClean®
Rendit sipas
 • Siguron mbulim deri në 3 herë më të mirë pa ujë shtesë
 • SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë
 • Të gjitha takëmet tuaja|të lara me një kalim me MaxiFlex
 • Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi
 • Gjithnjë i përditësuar me TimeBeam®
Lavastovilje në ambiente estetike

ELECTROLUX ECOLINE

Lavastoviljet tona më efikase në energji – kursejnë burime duke dhënë rezultate optimale

 • Kurseni energji dhe ujë me ekranin Ecometer

 • Mbulim 3 herë më i mirë, pa ujë shtesë me krahun spërkatës satelit.*

  *Krahasuar me krahun standard të spërkatjes.

 • Tharje 3 herë më e mirë me AirDry.*

  * Krahasuar me sistemin me derë të mbyllur.

Zbuloni Electrolux EcoLine
 • Siguron mbulim deri në 3 herë më të mirë pa ujë shtesë
 • SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë
 • Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi
 • Tharje 3 herë më e mirë me AirDry 
 • Instalim i lehtë, PerfectFit
 • Siguron mbulim deri në 3 herë më të mirë pa ujë shtesë
 • SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë
 • Të gjitha takëmet tuaja|të lara me një kalim me MaxiFlex
 • Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi
 • Informacion në heshtje|Rreze në dysheme
 • Siguron mbulim deri në 3 herë më të mirë pa ujë shtesë
 • SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë
 • Të gjitha takëmet tuaja, të lara me një kalim me MaxiFlex
 • Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi
 • Informacion në heshtje, Rreze në dysheme
 • Siguron mbulim deri në 3 herë më të mirë pa ujë shtesë
 • SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë
 • Të gjitha takëmet tuaja, të lara me një kalim me MaxiFlex
 • Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi
 • Informacion në heshtje, Rreze në dysheme
 • Siguron mbulim deri në 3 herë më të mirë pa ujë shtesë
 • SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë
 • Të gjitha takëmet tuaja, të lara me një kalim me MaxiFlex
 • Heq më shumë se 99,9999% të baktereve dhe viruseve*
 • Tharje 3 herë më e mirë me AirDry 
 • Siguron mbulim deri në 3 herë më të mirë pa ujë shtesë
 • SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë
 • Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi
 • Tharje 3 herë më e mirë me AirDry 
 • Informacion në heshtje, Rreze në dysheme
 • Siguron mbulim deri në 3 herë më të mirë pa ujë shtesë
 • SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë
 • Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi
 • Informacion në heshtje, Rreze në dysheme
 • Tharje 3 herë më e mirë me AirDry 
1
Krahasim
/ 3

Mësoni më shumë rreth enëlarëseve tona

Enëlarëse për rezultate të shndritshme çdo ditë. Me efikasitet energji, të fuqishme dhe funksione inteligjente - enëlarëset nga Electrolux i bëjnë enët më të pastra dhe jetën e përditshme më të lehtë. Gjeni enëlarësen për nevojat tuaja me udhëzuesin tonë të blerjeve!