Wine Cellar 900 Ftohës vere KBW5X

Electrolux - Ftohës vere - KBW5X

Wine cellar, always cools to perfection

Keep wine at the ideal temperature in our wine cellar, for a delicious glass every time. It’s simple to choose a temperature between 5°C and 20 °C, so you can control the exact temperature you’d like your wine to be.

18 bottles, 1 wine cellar

Forget running out of space in the fridge to store wine for a dinner party. Our wine cellar has space for you to store up to 18 bottles at a time.

Electrolux - Ftohës vere - KBW5X

Fit any sized wine bottle in our cellar

This wine cellar accommodates even huge bottles, from magnums of champagne to prosecco. Designed for absolute flexibility, the shelves can store a variety of shapes and sizes. You’ll always have a space for your favourite drink.

The wine cellar that seamlessly integrates

Our wine cellar fits seamlessly into even small kitchens. The compact design, with no protruding handles, means that it sits flush next to other appliances. And because it was created to complement the complete range, it looks great in every space.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: Wine Cellar
 • Product Installation: Built_In
 • Energy efficiency class: A++
 • Climate class: ST
 • Noise, dB(A): 39
 • Shelves, n° of: 2 Wooden Full Width + 1 Plastic bottom basement Full Width
 • Shelves, type of: Wood
Specifikimi
Performanca
 • Noise, dB(A): 39
Instalimi
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 455x595x566
 • Built in height mm: 450
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
 • Door hinges: Drop down
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Energy efficiency class: A++
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 923 421 110
 • Product Type: Wine Cellar
 • Product Installation: Built_In
 • Climate class: ST
 • Shelves, n° of: 2 Wooden Full Width + 1 Plastic bottom basement Full Width
 • Shelves, type of: Wood
 • Type of refrigerant: R600a
 • Net capacity, Total net capacity, l: 49
 • Type of controls: Electronic Touch
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.8
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 923 421 110
 • Bar code: 7332543658404

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj