Përfitimet

Active temperature control. Ingredients protected. With ColdSense

ColdSense reacts quickly to any temperature change. Cold sensors immediately respond to environment changes, adjusting the fridge temperature 40% faster back to optimal. By avoiding shock temperature changes to food, textures are not damaged. So you can bite the crispiness of all your favourites.

Less freezer maintenance, with LowFrost

The integrated LowFrost system maintains your freezer's temperature to help prevent the build-up of frost. For better performance and less maintenance.

Choose fridge settings with Electronic Control

The Electronic Controls let you adjust the internal temperature of the fridge, while the LCD display conveniently shows you the temperature.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNT2LF18S

Maintain perfect texture with FastFreeze

The FastFreeze system freezes fresh foods quickly so that vitamins, textures, flavours, and all healthy qualities are better preserved.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 291
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 195
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 72
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
Specifikimi
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Qarkullim i ajrit të ventiluar për temperaturë të njejtë në të gjithë frigoriferin
 • Funksioni Action Freeze ngrin shpejt ushqimet dhe ruan shijen dhe vitaminat
 • Sinjal i dëgjueshëm dhe viziv paralajmërimi për derën e hapur
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, I brendshëm, Llampë LED
 • Raftet e frigoriferit: 4 Gjerësi e plotë, White Plastic
 • Vendosja e menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Raftet e ngrirësit: 2, Gjerësi e plotë, Qelq
 • Sirtarët e ngrirësit: 3 Gjerësi e plotë, Plastikë transparente
 • Sirtarë të veçantë të frigoriferit: No Trims
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 195
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 72
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Manual
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 21
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 4
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 35
 • Number of compressors: 1
 • Chill technology freezer: Static low frost
Instalimi
 • Installation: BI Slide Door
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1772x548x549
 • BI_DImensions: 1780x560x550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 54
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 291
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 140
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 503 167
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: Sound With Switch Off Function
 • High temp indicator control: None
 • Fast freeze indicator control: Yellow Lamp
 • Shelves Refrig type of: White Plastic
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 3 Gjerësi e plotë
 • Drawers Freezer type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent
 • Lamps: 1, I brendshëm, Llampë LED
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 503 167
 • Bar code: 7332543736782

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNS9TE19S
Combi Bottom 600
 • Revolutionising space, expanding taste
 • Ultimate storage flexibility with MultiSpace
 • TwinTech® No Frost prevents drying out
 • Compressor ten-year warranty
 • Setting at your fingertips. With Electronic dual touch control
Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNT3LF14S
Combi Bottom 500
 • Temperature control, for taste protection
 • Active temperature control. Ingredients protected. With ColdSense
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Choose fridge settings with Electronic Control
 • Maintain perfect texture with FastFreeze
Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT8TE18S
Combi Bottom 600
 • Ingredients stay juicy. Anti-dry cooling
 • TwinTech® No Frost prevents drying out
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • Compressor ten-year warranty
 • Setting at your fingertips. With Electronic dual touch control

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj