Përfitimet

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT6TE18S

TwinTech® No Frost prevents drying out

TwinTech® No Frost intelligent dual-cooling system locks in hydration of ingredients. Superior to standard total No Frost, it independently cools fridge and freezer. Freezer does not build frost. Fridge keeps the right humidity resulting in 60% less food mass loss with TwinTech® No Frost.

Consistently cool, with DynamicAir

DynamicAir makes sure that the environment inside your fridge is kept at a stable temperature. It works by circulating cool air throughout, meaning that even when the door is opened, your food is protected from heating up.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT6TE18S

Compressor ten-year warranty

Enjoy total peace of mind knowing the inverter compressor itself has a ten-year warranty. The warranty covers damages which could be incurred during labour, transportation, gas removal and refilling, or general maintenance.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT6TE18S

Setting at your fingertips. With Electronic dual touch control

Thanks to the Electronic dual touch control you never have to second guess what’s going on inside your fridge. You can easily control various functions and set the precise settings for both the fridge and the freezer with just a touch.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENT6TE18S

Premium LED fridge lighting

Enjoy excellent visibility with our fridge's integrated LED lighting. The discreet, energy-efficient bulbs shine a bright light across the whole space. Consuming ten times less energy than standard lighting.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 228
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 192
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 61
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
Specifikimi
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Qarkullim i ajrit të ventiluar për temperaturë të njejtë në të gjithë frigoriferin
 • Funksioni Action Freeze ngrin shpejt ushqimet dhe ruan shijen dhe vitaminat
 • Sinjal i dëgjueshëm dhe viziv paralajmërimi për derën e hapur dhe temperaturën e lartë
 • Sinjal i dëgjueshëm dhe viziv paralajmërimi për derën e hapur
 • Kontrolle të veçanta për kompartimentin e ngrirjes dhe ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, LED i brëndshëm, Anë, With rise-on effect
 • Raftet e frigoriferit: 4 Gjerësi e plotë, Foil on Plastic
 • Vendosja e menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Raftet e ngrirësit: 2, Gjerësi e plotë, Qelq
 • Sirtarët e ngrirësit: 3 Gjerësi e plotë, Plastikë transparente
 • Sirtarë të veçantë të frigoriferit: No Trims
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 192
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 61
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 21
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 4
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 36
 • Number of compressors: 1 + valve
 • Chill technology freezer: No Frost
Instalimi
 • Installation: BI Slide Door
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1772x540x549
 • BI_DImensions: 1780x560x550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 58
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 228
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 140
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 505 061
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: Sound With Switch Off Function
 • High temp indicator control: Light, Sound With Switch Off Function
 • Fast freeze indicator control: Yellow Lamp
 • Shelves Refrig type of: Foil on Plastic
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 3 Gjerësi e plotë
 • Drawers Freezer type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent
 • Lamps: 1, LED i brëndshëm, Anë, With rise-on effect
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 505 061
 • Bar code: 7332543769612

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNT2LF18S
Combi Bottom 500
 • Temperature control, for taste protection
 • Active temperature control. Ingredients protected. With ColdSense
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Choose fridge settings with Electronic Control
 • Maintain perfect texture with FastFreeze
Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNS9TE19S
Combi Bottom 600
 • Revolutionising space, expanding taste
 • Ultimate storage flexibility with MultiSpace
 • TwinTech® No Frost prevents drying out
 • Compressor ten-year warranty
 • Setting at your fingertips. With Electronic dual touch control
Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - LNT3LF14S
Combi Bottom 500
 • Temperature control, for taste protection
 • Active temperature control. Ingredients protected. With ColdSense
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Choose fridge settings with Electronic Control
 • Maintain perfect texture with FastFreeze

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj