Combi Bottom 600 Frigoriferë ngrirës të montuar ENN2851AOW

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2851AOW

Market fresh after 7 days with TwinTech

Our TwinTech air cooling system keeps the food in your fridge market-fresh. By separating the air that circulates around the freezer from the air in the fridge, it keeps humidity and temperature levels constant. Creating the perfect environment to stop food from drying out.

Consistently cool with DynamicAir

DynamicAir makes sure that the environment inside your fridge is kept at a stable temperature. It works by circulating cool air throughout, meaning that even when the door is opened, your food is protected from heating up. Preserving food better the clever way.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2851AOW

NoFrost, forever

Our NoFrost technology prevents ice from building up in the freezer, so you never have to defrost it again. Making it more hygienic and easier to clean, while giving you extra room to store the ingredients that you love.

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2851AOW

Humidity control for fresh greens

Enjoy delicious vegetables with our Humidity Control drawer. By managing the moisture in the air, it creates the best environment to store food. Closing the vents creates the ideal space for storing herbs and leafy greens, while opening the vents gives optimum storage.

Effortless temperature management

Internal Touch Controls provide effortless management of the temperature and settings. You can make fast changes with the touch of a button. Plus, the temperature display relays instant feedback on the current settings.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 291
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 192
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 61
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
Specifikimi
 • Për instalim plotësisht të integruar të derës
 • Shkrirje automatike në kompartimentin e ftohjes
 • Qarkullim i ajrit të ventiluar për temperaturë të njejtë në të gjithë frigoriferin
 • Funksioni Action Freeze ngrin shpejt ushqimet dhe ruan shijen dhe vitaminat
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, LED i brëndshëm, Anë
 • Raftet e frigoriferit: 4 Gjerësi e plotë, Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Vendosja e menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Raftet e ngrirësit: 2, Gjerësi e plotë, Qelq
 • Sirtarët e ngrirësit: 3 Gjerësi e plotë, Plastikë transparente
 • Sirtarët e frigoriferit: 2 gjysmë gjerësi, Plastikë transparente
Performanca
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 192
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 61
 • Net capacity Chill zone compartment Excluding freezer compartment: 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Type of defrosting freezer: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 13
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 4
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 39
 • Number of compressors: 1
 • Chill technology freezer: Frost free
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Installation: BI Slide Door
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1772x540x549
 • BI_DImensions: 1780x560x550
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 58
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 291
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 140
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 505 013
 • Product Class: Frigorifer me ngrirës
 • DE_FridgeFr_FreshBox: no
 • DE_FridgeF_MaxiBox: no
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Type of refrigerant: R600a
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Fast freeze indicator control: Yellow Lamp
 • Shelves Refrig type of: Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Freezer nø of: 3 Gjerësi e plotë
 • Drawers Freezer type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent
 • Lamps: 1, LED i brëndshëm, Anë
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 505 013
 • Bar code: 7332543485406

Produktet e tjera

Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2853COW TwinTech
Combi Bottom 600 Frigoriferë ngrirës të montuar
 • No frost freezer, market-fresh in the fridge
 • Market fresh after 7 days with TwinTech
 • Consistently cool with DynamicAir
 • NoFrost, forever
Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2811BOW
Combi Bottom 300 Frigoriferë ngrirës të montuar
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Consistently cool with DynamicAir
 • Humidity control for fresh greens
Electrolux - Frigoriferë ngrirës të montuar - ENN2801BOW
Combi Bottom 300 Frigoriferë ngrirës të montuar
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Humidity control for fresh greens

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj