Chest Freezer 300 Sirtarë ngrirje LCB1AF14W0

Super-slim freezer for comfy compact living

Save space or make space—the contemporary designed Compact Freezer has a slim exterior that fits where you need it and makes the most of your available space while giving you convenient access to your frozen foods.

Electrolux - Sirtarë ngrirje - LCB1AF14W0

Compressor five-year warranty

Enjoy total peace of mind knowing the compressor has a five-year warranty. The warranty covers damages which could be incurred during labour, transportation, gas removal and refilling, or general maintenance.

Choose freezer settings with the Electronic Controls.

Electronic Controls give you the ability to adjust the settings and internal temperature of the freezer.

Premium LED freezer lighting

Enjoy excellent visibility with our freezer's integrated LED lighting. The discreet, energy-efficient bulbs shine a bright light across the whole space. Consuming ten times less energy than standard lighting.

Stackable baskets, for organised freezing

Make better use of the space available inside the chest freezer with stackable baskets. Organize your food according with your needs and find ingredients easier.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Chest_Freezer
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 192
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 142
 • Chill technology freezer: Static
Specifikimi
 • Control panel with LCD display
 • Lloji i kontrollit: Electronic
 • Action Freeze: ngrirje e shpejtë me rikthim automatik në funksionin normal
 • Drita e brendshme
 • Pajisjet e koshit: 1 white wire
 • Lockable lid
 • Këmbët/gominat: 2 feet + 2 wheels
 • Sistemi i shkarkimit të shkrirjes
 • Avulluesi i fshehur i ngrirjes
Performanca
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 142
 • Chill technology freezer: Static
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 26
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 13.5
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 42
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lartësia totale: 845
 • Gjerësia mm: 705
 • Thellësi mm: 545
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 29.5
 • Wheels: 2 feet + 2 wheels
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 192
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 75
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 922 718 118
 • Product Class: Chest_Freezer
 • Gross capacity freezer: 142
 • High temp indicator control: None
 • Top Control Place: Djathtas para
 • Basket: 1 white wire
 • Freezer lamps: Internal. LED
 • Type of controls: Electronic
 • Ice scraper: None
 • Drainage: Yes
 • Type of refrigerant: R600a
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 922 718 118
 • EAN: 7332543721603

Produktet e tjera

Electrolux - Sirtarë ngrirje - LCB1AF10W0
Chest Freezer 300 Sirtarë ngrirje
 • Slim freezer, for compact living
 • Super-slim freezer for comfy compact living
 • Compressor five-year warranty
 • Choose freezer settings with the Electronic Controls.
Electrolux - Sirtarë ngrirje - LCB3LE38W0
Chest Freezer 300 Sirtarë ngrirje
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Quiet, efficient, with the inverter compressor
 • Compressor five-year warranty
Electrolux - Sirtarë ngrirje - LCB3LE20W0
Chest Freezer 300 Sirtarë ngrirje
 • Defrost less often
 • Less freezer maintenance, with LowFrost
 • Quiet, efficient, with the inverter compressor
 • Compressor five-year warranty

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj