Electrolux Ngrirësit horizontalë

Ngrirësit horizontalë

Më shumë hapësirë në një formë më të vogël ose më të madhe, ngrirësit tanë horizontalë praktikë dhe me efikasitet në energji ju japin hapësirë shtesë për të gjitha gjërat e shijshme që doni të ruani.