KOEBP39WZ

Electrolux 800 AssistedCooking Furrë

Prisni rezultate të shijshme me Furrën 800 AssistedCooking me sensor të ushqimit. Sensori mbikëqyr temperaturat e qendrës të ushqimit dhe ju lejon të zgjidhni sesi do të dëshironi që të gatuhet. Madje fiket kur vakti juaj ka përfunduar. Tani mund të vendosni në tryezë gjirin e përsosur të rosës, çdo herë.
Klasa e efikasitetit të energjisëA+
Përmasat inkaso lar.-gjer.-thell. (mm)600x560x550
Funksionet e gatimitAu Gratin, Nxehtësi e poshtme, Pjekje e bukës, Konveksional/Gatim tradicional, Shkrirje, Ardhja e brumit, Ushqime të ngrira, Skarë, Mbani ngrohtë, Pjekje me ventilim të lagësht, Cilësimet e pizzave, Pjatë e ngrohtë, Konservimi, Slow Cooking, Gatim me ventilim të vërtetë, Skarë turbo
Lidhja me rrjetinPo
Ngarkesa totale elektrike (W)3500
Kategoria e avullitNo
Lloji i kohëmatësitPUX
Kapaciteti (i përdorshëm) (L)72
Electrolux - Furrë - KOEBP39WZ
Njihuni me kuzhinierin tuaj personal - AssistedCooking

AssistedCooking është si të keni një ndihmës-kuzhinier personal. Zgjidhni ushqimin që jeni duke gatuar dhe furra cilëson programin dhe kohën e duhur për ju - me ngrohje paraprake më të shpejtë. Madje mund t’i ruani cilësimet për t’iu përshtatur shijes tuaj.

Kuzhina e zgjuar - ndihmë e leverdishme e personalizuar e gatimit

Me Aplikacionin My Electrolux Kitchen mund të menaxhoni nga larg furrën tuaj, të eksploroni partnerët e ndryshëm tanë dhe të merrni ndihmë të personalizuar. Është mënyra e lehtë për të pasuruar përvojën tuaj të Kuzhinës së zgjuar.

Electrolux - Furrë - KOEBP39WZ
Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit

Falë Sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përsosura çdo herë. Ju lejon të mbikëqyrni procesin e gatimit duke matur temperaturën e qendrës së ushqimit. Madje do t’ju tregojë kur ushqimi juaj është gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe do të ndalojë gatimin.

Intuitiv dhe funksional, gjithçka brenda mundësive tuaja. Ekran me prekje EXCite

Me Ekranin me prekje EXCite mund të rregulloni lehtë temperaturën dhe kohët e furrës tuaj, pavarësisht nëse jeni duke pjekur kifle ose duke gatuar salmon. Duke ju dhënë teknologjinë që ju nevojitet dhe ndihmën që dëshironi për të gatuar pjata që t’ju shkojë goja lëng që ju pëlqejnë.

Electrolux - Furrë - KOEBP39WZ
Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm

Mbajtja e furrës tuaj si e re nuk është punë e vështirë me funksionon tonë të zgjuar Pastrimi pirolitik. Ky sistem vetë-pastrues nxeh furrën në një temperaturë që e shndërron yndyrën dhe mbetjet e tjera në hi. Do të thotë se thjesht duhet të fshini pjesën e poshtme. Mos kaloni kurrë një ditë tjetër duke fërkuar.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje