Përfitimet

Electrolux - Furrë - KOBBS39WX

Steamify®, ndihmësi juaj me avull

Funksioni ynë Steamify® e bën krijimin e pjatave të shijshme edhe më të lehtë. Futni temperaturën e gatimit që do të përdorni zakonisht dhe furra rregullon automatikisht cilësimet, që do të thotë se ushqimi juaj gatuhet me avull në përsosmëri. Për ushqim më të shëndetshëm, më të shijshëm njihuni me ekspertin tonë të avullit.

Kuzhina e zgjuar - ndihmë e leverdishme e personalizuar e gatimit

Me Aplikacionin My Electrolux Kitchen mund të menaxhoni nga larg furrën tuaj, të eksploroni partnerët e ndryshëm tanë dhe të merrni ndihmë të personalizuar. Është mënyra e lehtë për të pasuruar përvojën tuaj të Kuzhinës së zgjuar.

Electrolux - Furrë - KOBBS39WX

Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit

Falë Sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përsosura çdo herë. Ju lejon të mbikëqyrni procesin e gatimit duke matur temperaturën e qendrës së ushqimit. Madje do t’ju tregojë kur ushqimi juaj është gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe do të ndalojë gatimin.

Intuitiv dhe funksional, gjithçka brenda mundësive tuaja. Ekran me prekje EXCite

Me Ekranin me prekje EXCite mund të rregulloni lehtë temperaturën dhe kohët e furrës tuaj, pavarësisht nëse jeni duke pjekur kifle ose duke gatuar salmon. Duke ju dhënë teknologjinë që ju nevojitet dhe ndihmën që dëshironi për të gatuar pjata që t’ju shkojë goja lëng që ju pëlqejnë.

Electrolux - Furrë - KOBBS39WX

Kurseni kohë me funksionin Nxehja e shpejtë

Funksioni ynë Nxehja e shpejtë sigurohet se furra është gati kur ju jeni. Me një kohë më të shkurtër të nxehjes paraprake krahasuar me nxehjen konvencionale, mund t’i shndërroni ato momente të lira në vakte që mbahen mend më shumë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone