Piekarnik 300 Convection Furrë EOH2H00X

Electrolux - Furrë - EOH2H00X

Quick and effective, Even Cooking

Our Even Cooking system circulates heat throughout the oven, making sure everything is cooked evenly. All without the need to turn your dish. Our technology means your oven heats up faster saving you time and energy.

Electrolux - Furrë - EOH2H00X

Easy cleaning with AquaClean

Cleaning after cooking doesn't need to be a chore - our oven cleans by harnessing the power of humidity. AquaClean evaporates the water at the bottom of the oven and steam loosens otherwise stubborn grease and residue left on its surfaces. So you can easily achieve a natural clean.

Electrolux - Furrë - EOH2H00X

Grill for golden results

From crisped bacon to bubbling mozzarella, get more out of your grill than ever before.  Perfect for crispy chicken wings and melt in your mouth halloumi. 

Electrolux - Furrë - EOH2H00X

Spotless steel with anti-fingerprint coating.

Handprints on the front of your oven are now a thing of the past with our stainless steel anti-fingerprint coating. Prints and smears are rendered invisible, so you can be confident that your stainless steel is always smudge-free.

Electrolux - Furrë - EOH2H00X

Oven Light for total visibility

Watch the top layer of your lasagne bubble and brown, the skin of your roast chicken crisp to perfection. With well-positioned lighting inside the oven, you know when your meals are at their most delicious. It shines a light on your great cooking.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Installation: Inkaso
 • Connectivity: No
 • Ngjyra: Inoks kundër gjurmëve të gishtave
 • Oven control type: Bar Standard
 • Cooking: Multifunction
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kullim me veshje gri të emaluar, 1 Moussaka pan
 • Grids type - Top Oven: 1 raft teli me kromim të lartë
Specifikimi
 • Furrë inkaso
 • Furrë multi-funksionale
 • Funksionet e gatimit të furrës: Pjesa e poshtme, Skara, Skara + pjesa e poshtme + ventilatori, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Pjesa e brendshme e furrës me nivele pjekjeje
 • Tavat e përfshira me furrën: 1 tavë për kullim me veshje gri të emaluar, 1 Moussaka pan
 • Derë e lehtë për t'u pastruar
 • Ndriçim prej halogjeni i furrës
 • Ventilator ftohës : Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur furra është e ndezur. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të furrës.
Performanca
 • Cleaning top oven: Aqua Clean Enamel
 • Temperature range: 50°C - 275°C
 • Noise power in dB(A) - Top Oven.: 53
 • Volumi i përdorur (L): 72
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
Instalimi
 • Installation: Inkaso
 • Ngjyra: Inoks kundër gjurmëve të gishtave
 • Lloji i prizës: Schuko
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 28.1
 • Lartësia totale: 594
 • Gjerësia mm: 594
 • Thellësi mm: 568
 • Built in height mm: 600
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 2790
 • Max power grill - Top Oven: 2700
 • Lamp power - Top Oven: 40
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.93
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.81
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 496 273
 • Connectivity: No
 • Oven control type: Bar Standard
 • Cooking: Multifunction
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kullim me veshje gri të emaluar, 1 Moussaka pan
 • Grids type - Top Oven: 1 raft teli me kromim të lartë
 • Runners - Top Oven: Grid Runners
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Nordic_OV_SoftClosing: No
 • Nordic_OV_Steamify: No
 • Top element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1700
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side halogen
 • Connectivity: No
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 496 273
 • Bar code: 7332543717453

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Furrë - EZA2400AOX
Piekarnik N/A Furrë
 • Efficient heating, tasty results
 • Quick and effective, Even Cooking
 • Catalytic Cleaning, for an oven that cleans itself
 • Precise settings with our LED timer display
Electrolux - Furrë - EZB3411AOX
Piekarnik N/A Furrë
 • Your dishes, consistently delicious
 • Evenly cooked with Multilevel cooking
 • Precise settings with our LED timer display
 • Quick and effective, Even Cooking
Electrolux - Furrë - EZB3400AOX
Piekarnik N/A Furrë
 • Your dishes, consistently delicious
 • Evenly cooked with Multilevel cooking
 • Precise settings with our LED timer display
 • Quick and effective, Even Cooking

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj