Përfitimet

Electrolux - Furrë - EOF4P56X

Gatim në mënyrë të barabartë me gatimin me Shumë nivele

Shijoni gatim të barabartë me gatimin me Shumë nivele. Unaza e nxehtësisë shtesë do të thotë se mund të gatuani në mënyrë të barabartë anembanë tre niveleve. E përsosur për biskotat me më shumë krem karamel dhe tortat e shijshme.

Electrolux - Furrë - EOF4P56X

Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm

Mbajtja e furrës tuaj si e re nuk është punë e vështirë me funksionon tonë të zgjuar Pastrimi pirolitik. Ky sistem vetë-pastrues nxeh furrën në një temperaturë që e shndërron yndyrën dhe mbetjet e tjera në hi. Do të thotë se thjesht duhet të fshini pjesën e poshtme. Mos kaloni kurrë një ditë tjetër duke fërkuar.

Shijoni ekranin LED EXPlore me butonat e prekjes reaguese

Eksploroni një mënyrë të re për të përjetuar furrën tuaj me Ekranin LED EXPlore dhe butonat e tij me prekje reaguese. Ndërfaqja energjike ju jep akses të shpejtë dhe kontroll dinamik të kohës së gatimit, temperaturës dhe veçorive të tjera.

Electrolux - Furrë - EOF4P56X

Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë

Sistemi ynë i Gatimit të barabartë qarkullon nxehtësi anembanë furrës, duke siguruar se gjithçka gatuhet në mënyrë të barabartë. Gjithçka pa nevojën për të kthyer pjatat tuaja. Teknologjia jonë do të thotë se furra juaj nxehet më shpejt duke ju kursyer kohë dhe energji.

Electrolux - Furrë - EOF4P56X

Piqni më shumë menjëherë me Tavën XL të pjekjes

Zgjeroni sferat e shijes me Tavën tonë XL të pjekjes që ju lejon të gatuani më shumë menjëherë. Është koha të përsosni kekët e vegjël për një ushqim në mes të pasdites ose rulet mishi të shijshme për miq. Sepse më shumë hapësirë do të thotë më shumë receta të shkëlqyeshme të gatimit.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone