Përfitimet

Electrolux - Furrë - EOF3H40TH

Gatim në mënyrë të barabartë me gatimin me Shumë nivele

Shijoni gatim të barabartë me gatimin me Shumë nivele. Unaza e nxehtësisë shtesë do të thotë se mund të gatuani në mënyrë të barabartë anembanë tre niveleve. E përsosur për biskotat me më shumë krem karamel dhe tortat e shijshme.

Electrolux - Furrë - EOF3H40TH

Pastrim i lehtë me AquaClean

Pastrimi pas gatimit nuk ka pse të jetë një punë e vështirë - furra jonë pastron duke shfrytëzuar fuqinë e lagështisë. AquaClean avullon ujin në fund të furrës dhe avulli çliron yndyrën dhe mbetet e forta të lëna në sipërfaqet e saj. Kështu që mund të pastroni lehtësisht për të marrë një pastrim të natyrshëm.

Cilësime precize me ekranin tonë LED të kohëmatësit

Është e lehtë të ruani renditjen e pjatave tuaja me ekranin tonë LED të kohëmatësit. Mund të cilësoni lehtësisht kohë të sakta të gatimit dhe të mbikëqyrni pjatat ndërsa gatuhen. Ju jep kontroll të plotë të furrës, në mënyrë që të çlironi aftësitë tuaj krijuese të kuzhinës. 

Electrolux - Furrë - EOF3H40TH

Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë

Sistemi ynë i Gatimit të barabartë qarkullon nxehtësi anembanë furrës, duke siguruar se gjithçka gatuhet në mënyrë të barabartë. Gjithçka pa nevojën për të kthyer pjatat tuaja. Teknologjia jonë do të thotë se furra juaj nxehet më shpejt duke ju kursyer kohë dhe energji.

Electrolux - Furrë - EOF3H40TH

Rrëshqitni në gatimin e shijshëm me Futje e lehtë

Rrëshqitni tavat pa mundim në furrë me Futjen e lehtë. Kemi krijuar rrjetat e anës që e thjeshtojnë procesin, në mënyrë që të mund të rrëshqitni lehtësisht edhe pjata të ngarkuar të rënda në furrë. Madje janë të heqshme për pastrim të lehtë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone