Përfitimet

Electrolux - Vatra me induksion - EIV63443

Bashkoni zonat për më shumë hapësirë për të gatuar me funksionin Ura

Funksioni Ura ju lejon të kombinoni dy zona të veçanta gatimi për të krijuar një sipërfaqe të vetme të madhe. Me temperaturën dhe cilësimet e kohës të përshtatura automatikisht, është ideal për bërjen më të mirën me plançat ose tava me rosto.

Electrolux - Vatra me induksion - EIV63443

Përshtatur ndaj madhësisë së tiganëve tuaj me zonat e Pafundme vetë-dimensionuese

Zonat e gatimit të Pafundme vetë-dimensionuese i përshtaten madhësisë tiganëve tuaj sapo mbulohen. Zonat ofrojnë mbulim të plotë, pavarësisht nga madhësia e kusisë tuaj, duke dhënë nxehtësi pa asnjë humbje të performancës. Gëzojuni gatimit të saktë dhe me efikasitet me zonat tona vetë-dimensionuese.

Electrolux - Vatra me induksion - EIV63443

Hob2Hood® për leverdi të pastër

Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin tuaj. Filloni gatimin dhe aspiratori do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke siguruar nxjerrjen më të mirë bazuar në energjinë e zgjedhur në pianurë. Bën punën e vështirë për ju.

Electrolux - Vatra me induksion - EIV63443

Komandim direkt me prekje për çdo zonë

Rregulloni lehtësisht cilësimet e temperaturës së pianurës tuaj me komandant tona direkte të prekjes. Çdo zonë e gatimit ka një komandim individual të energjisë, kështu që është e qartë për të parë dhe e lehtë për të ndryshuar cilësimet e nxehtësisë. Dhe meqë është një sipërfaqe e lëmuar, është e lehtë për t’u pastruar.

Nxehtësi intensive, në një çast me PowerBoost

Aktivizoni funksionin PowerBoost për një shpërthim në çast të nxehtësisë gjatë gatimit. Është ideal për përgatitjen e pjatave më shpejt. Mund të zieni ujin më shpejt sesa kurrë më parë dhe të përgatisni tiganët për skuqje kur ju nevojiten.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone