Përfitimet

I lehtë, i shpejtë dhe i sigurt - Induksion

Teknologjia me induksion do të thotë se nxehtësia jepet shpejt dhe me precizion në vendin e duhur, duke nënkuptuar se pjesët rreth e rrotull mbeten të ftohta dhe të sigurta. Gjithashtu reagon në çast ndaj ndryshimeve të temperaturës. Dhe sipërfaqja e lëmuar e bën pastrimin të lehtë.

Electrolux - Vatra me induksion - EIT61443B

Hob2Hood® për leverdi të pastër

Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin tuaj. Filloni gatimin dhe aspiratori do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke siguruar nxjerrjen më të mirë bazuar në energjinë e zgjedhur në pianurë. Bën punën e vështirë për ju.

Electrolux - Vatra me induksion - EIT61443B

Komandim direkt me prekje për çdo zonë

Rregulloni lehtësisht cilësimet e temperaturës së pianurës tuaj me komandant tona direkte të prekjes. Çdo zonë e gatimit ka një komandim individual të energjisë, kështu që është e qartë për të parë dhe e lehtë për të ndryshuar cilësimet e nxehtësisë. Dhe meqë është një sipërfaqe e lëmuar, është e lehtë për t’u pastruar.

Nxehtësi intensive, në një çast me PowerBoost

Aktivizoni funksionin PowerBoost për një shpërthim në çast të nxehtësisë gjatë gatimit. Është ideal për përgatitjen e pjatave më shpejt. Mund të zieni ujin më shpejt sesa kurrë më parë dhe të përgatisni tiganët për skuqje kur ju nevojiten.

Electrolux - Vatra me induksion - EIT61443B

Matni kohën e duhur të çdo hapi të recetës tuaj të gatimit pa mundim

Kohëmatësi i rregullueshëm ju ndihmon të ndiqni procesin e gatimit pa mundim. Mund të cilësohet për një orë dhe ju jep një kujtues të saktë të kohës tuaj të gatimit. Fik zonën e zgjedhur të gatimit kur ka përfunduar koha dhe mund të përdoret si një kujtues i minutave kur nuk jeni duke përdorur pianurën.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone