Kuchnia gazowo-elektryczna 600 LKK560000W

Përfitimet

Gas Hob/Electric Oven – the best of both worlds

The Gas Hob/Electric Oven combination gives you the best of both worlds. Instant heat and control of gas on the hob with the benefit of a professional multifunction electric oven – a versatile cooking experience.

PlusSteam – for even better baking

PlusSteam lets you achieve bakery-style results in your own home, at the push of a button. Humidity allows dough to rise fully, creating soft insides with rich, glossy crusts. And try it for amazing roasted chicken or flaky fish. 

Black Enamel – durable and easy to clean

Black Enamel is the optimum material used for a cooker's cavity. Robust, durable and easy to clean, it facilitates the cooking process.

Crispy, healthier food with AirFry

Enjoy crispy fries or vegetables with less oil, using the specially designed AirFry setting and tray in your cooker. The wire-tray allows hot air to continually move around the oven to cook your food to crispy perfection, every time.

You're always on time with Minute Minder

Our Minute Minder helps you control your meals. Just set the timer and it will alert you when the time has elapsed – because a minute can make all the difference.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lloji i pjanurës: Me gas
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë elektrike dhe vatra me gas
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Me gas
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Vatër e shpejtë, 3000W/102mm
 • Zona e pasme majtas: Vatër ndihmëse, 1030W/55mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Vatër gjysmë e shpejtë, 2000W/71mm
 • Zona e pasme djathtas: Vatër gjysmë e shpejtë, 2000W/71mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Pastrimi i sobës: Veshje e emaluar e zezë
 • Dera e sobës e lehtë për t'u pastruar
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Me gas
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Volumi i përdorur (L): 58
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1164
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lartësia e pjanurës: 855
 • Gjerësia mm: 500
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 43
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.84
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.75
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 2505.6
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 943 005 360
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 AirFry tray, 2 Cake tray black enamel
 • Shelf support: 4
 • Runners - Top Oven: Grid Runners
 • Ring element power - Top Oven: 2000
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side
 • Type of doors: 2 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 943 005 360
 • Bar code: 7332543768257

Produktet e tjera

Electrolux - Soba me gaz - LKM660200X
Kuchnia gazowo-elektryczna 600
 • PlusSteam – for even better baking
 • The Solid and Gas Hob for cooking flexibility
 • PlusSteam – for even better baking
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • Crispy, healthier food with AirFry
Electrolux - Soba me gaz - LKK660200X
Kuchnia gazowo-elektryczna 600
 • PlusSteam – for even better baking
 • Gas Hob/Electric Oven – the best of both worlds
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • The Timer means you never overcook
 • Crispy, healthier food with AirFry
Electrolux - Soba me gaz - LKM660000X
Kuchnia gazowo-elektryczna 600
 • PlusSteam – for even better baking
 • The Solid and Gas Hob for cooking flexibility
 • PlusSteam – for even better baking
 • Black Enamel – durable and easy to clean
 • You're always on time with Minute Minder

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj