Kuchnia gazowo-elektryczna 300 LKK520000W

Përfitimet

Circulated Cooking – for even heating in the oven

With Circulated Cooking, the fan evenly distributes heat through the top and bottom of your oven cavity. The result is more consistent, reliable cooking.

Black Enamel – durable and easy to clean

Black Enamel is the optimum material used for a cooker's cavity. Robust, durable and easy to clean, it facilitates the cooking process.

You're always on time with Minute Minder

Our Minute Minder helps you control your meals. Just set the timer and it will alert you when the time has elapsed – because a minute can make all the difference.

Push Button Ignition – a flame at your fingertips

Push Button Ignition is the at-your-fingertips solution for sparking the flame on your cooker. It couldn't be easier.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lloji i pjanurës: Me gas
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori + pjesa e sipërme, Skara, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë elektrike dhe vatra me gas
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Me gas
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Vatër e shpejtë, 3000W/102mm
 • Zona e pasme majtas: Vatër ndihmëse, 1000W/55mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Vatër gjysmë e shpejtë, 2000W/71mm
 • Zona e pasme djathtas: Vatër gjysmë e shpejtë, 2000W/71mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Ventilatori + pjesa e sipërme, Skara, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Pastrimi i sobës: Veshje e emaluar e zezë
 • Dera e sobës e lehtë për t'u pastruar
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Me gas
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Volumi i përdorur (L): 54
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1164
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Lartësia e pjanurës: 855
 • Gjerësia mm: 500
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 44
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.84
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.74
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 1845.6
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 943 005 368
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori + pjesa e sipërme, Skara, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 2 Cake tray black enamel
 • Shelf support: 4
 • Runners - Top Oven: Stamped Runners
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side
 • Type of doors: 2 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 943 005 368
 • Bar code: 7332543768332

Produktet e tjera

Electrolux - Soba me gaz - EKM51351OX
Kuchnia gazowo-elektryczna 600
 • Koordinim i plotë i gatimit, me pak ndihmë nga kohëmatësi juaj.
 • A glass door that's simple to keep clean
 • Bëni çdo kafshatë të shijojë shkëlqyeshëm.
 • Më shumë hapësirë për aksesorët tuaj me një hapësirë ruajtje të zgjuar.
Electrolux - Soba me gaz - EKM61900OX
Kuchnia gazowo-elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Most versatile performance
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba me gaz - EKM64900OX
Kuchnia gazowo-elektryczna 800
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Fully Automatic Programmable Timer lets you set the cooking time
 • Nutritious and delicious

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj