Kuchnia gazowo-elektryczna 800 Soba me gaz EKM64900OX

Electrolux - Soba me gaz - EKM64900OX

Expect even cooking

Ensure your dishes are cooked all the way through with the Hot Air Fan. The clever convection system circulates hot air evenly inside your oven so that cooking is consistent across all levels. An oversized pizza laden with colourful ingredients. A deep-dish apple pie topped with crusty pastry. Everything is cooked from corner to corner, top to bottom.

Fully Automatic Programmable Timer lets you set the cooking time

With the Fully Automatic Programmable Timer you can choose the duration of a cooking function, and it will automatically switch the oven off after the chosen time period has elapsed.

Electrolux - Soba me gaz - EKM64900OX

Nutritious and delicious

Create your own healthy snacks by drying fruit and vegetables in your Electrolux oven. Unlock sweet flavours and soft textures with the drying function by simply baking between 50°C and 100°C. It's delicious at its most nutritious.

Electrolux - Soba me gaz - EKM64900OX

Your flavours, sustained with steam

Sustain all the nutrients with steam cooking. Sustain all the nutrients in your food with steam cooking.

Electrolux - Soba me gaz - EKM64900OX

Push-and-twist ignition

Thanks to this hob’s handy push-and-twist button ignition, you can fire up your hob instantly and get cooking in no time.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: Inoks
 • Lloji i pjanurës: Pjata të nxehta solide + Gas
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë elektrike dhe vatra me gas
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Pjata të nxehta solide + Gas
 • Hob lid type: Glass
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Vatër e shpejtë, 3000W/100mm
 • Zona e pasme majtas: Vatër ndihmëse, 1000W/54mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Vatër gjysmë e shpejtë, 2000W/70mm
 • Zona e pasme djathtas: Pllakë metalike solide, 1500W/180mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Pastrimi i sobës: Veshje e emaluar e zezë
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Pjata të nxehta solide + Gas
 • Temperature range: 150°C - 250°C
 • Volumi i përdorur (L): 58
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1164
 • Right Front - Power, W / Diam., mm: 2000W/70mm
 • Right Rear - Power, W / Diam., mm: 1500W/180mm
 • Left Front - Power, W / Diam., mm,: 3000W/100mm
 • Left Rear - Power, W / Diam., mm: 1000W/54mm
Instalimi
 • Ngjyra: Inoks
 • Lartësia e pjanurës: 857
 • Gjerësia mm: 600
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 39
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.84
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.75
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 4006.8
 • Lamp power - Top Oven: 25
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 943 005 159
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Fan + Ring
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori, Ventilatori + pjesa e sipërme, Fan + top + bottom (100°C), Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Ring + evaporator + fan, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë keku me emalim të zi
 • Mbështetësja e enëve në pjanurë: 2, Veshje e emaluar
 • Shelf support: 4
 • Runners - Top Oven: Grid Runners
 • Ring element power - Top Oven: 2000
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side
 • Type of doors: 2 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 943 005 159
 • Bar code: 7332543663965

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Soba me gaz - EKM51351OX
Kuchnia gazowo-elektryczna 600 Soba me gaz
 • Koordinim i plotë i gatimit, me pak ndihmë nga kohëmatësi juaj.
 • A glass door that's simple to keep clean
 • Bëni çdo kafshatë të shijojë shkëlqyeshëm.
 • Më shumë hapësirë për aksesorët tuaj me një hapësirë ruajtje të zgjuar.
Electrolux - Soba me gaz - EKM61900OX
Kuchnia gazowo-elektryczna 800 Soba me gaz
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Most versatile performance
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba me gaz - EKK64992OX
Kuchnia gazowo-elektryczna Soba me gaz
 • The healthy way to enjoy fried food
 • Crispy, healthier food with AirFry
 • The crispiest crust
 • No time to worry

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj