Kuchnia gazowo-elektryczna 600 Soba me gaz EKM51351OX

A glass door that's simple to keep clean

The glass in this oven's door is simple to clean. You can completely remove the door and the glass panels, and quickly clean it all.

Electrolux - Soba me gaz - EKM51351OX

Bëni çdo kafshatë të shijojë shkëlqyeshëm.

Me këtë sobë gatimi multifunksionale, çdo gatim do të jetë shumë i shijshëm. Dhe për shkak se e shpërndan nxehtësinë njëtrajtësisht, çdo kafshatë do të jetë e shijshme.

Electrolux - Soba me gaz - EKM51351OX

Më shumë hapësirë për aksesorët tuaj me një hapësirë ruajtje të zgjuar.

Hapësira e zgjuar e ruajtjes së aksesorëve në fund të sobës ju jep hapësirën shtesë që ju duhet për t’i mbajtur të gjithë aksesorët e rëndësishëm pikërisht aty ku ju duhen.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Ngjyra: Inoks
 • Lloji i pjanurës: Pjata të nxehta solide + Gas
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori + pjesa e sipërme, Skara, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
Specifikimi
 • Sobë me furrë elektrike dhe vatra me gas
 • Lloji i sobës: Elektrike
 • Lloji i pjanurës: Pjata të nxehta solide + Gas
 • Hob lid type: Glass
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme majtas: Vatër gjysmë e shpejtë, 2000W/71mm
 • Zona e pasme majtas: Pika e kuqe, Solid Hotplate, 1500W/145mm
 • Zona e gatimit në pjesën e përparme djathtas: Vatër e shpejtë, 3000W/102mm
 • Zona e pasme djathtas: Vatër ndihmëse, 1000W/55mm
 • Funksionet e furrës së sipërme: Pjesa e poshtme, Ventilatori + pjesa e sipërme, Skara, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Pastrimi i sobës: Veshje e emaluar e zezë
Performanca
 • Lloji i pjanurës: Pjata të nxehta solide + Gas
 • Temperature range: 50°C - 250°C
 • Volumi i përdorur (L): 54
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1164
 • Right Front - Power, W / Diam., mm: 3000W/102mm
 • Right Rear - Power, W / Diam., mm: 1000W/55mm
 • Left Front - Power, W / Diam., mm,: 2000W/71mm
 • Left Rear - Power, W / Diam., mm: 1500W/145mm
Instalimi
 • Ngjyra: Inoks
 • Lartësia e pjanurës: 855
 • Gjerësia mm: 500
 • Thellësi mm: 600
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 43
Energjia
 • Energy efficiency class: A
 • SecGenEConskWhCM: 0.84
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.74
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3335.6
 • Lamp power - Top Oven: 15
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 943 004 718
 • Product Type: FS Cooker
 • Product Installation: Free_Standing
 • Cooking: Multifunction
 • Cooking function top oven: Pjesa e poshtme, Ventilatori + pjesa e sipërme, Skara, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme + ventilatori
 • Meat probe - Top Oven: No
 • Trays type - Top Oven: 2 Cake tray black enamel
 • Mbështetësja e enëve në pjanurë: 2, Veshje e emaluar
 • Shelf support: 4
 • Runners - Top Oven: Stamped Runners
 • Top element power - Top Oven: 800
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Grill element power - Top Oven: 1650
 • Oven light - Top Oven: 1, Back&Side
 • Type of doors: 2 Glasses
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 943 004 718
 • Bar code: 7332543343652

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Soba me gaz - EKM61900OX
Kuchnia gazowo-elektryczna 800 Soba me gaz
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Most versatile performance
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba me gaz - EKM64900OX
Kuchnia gazowo-elektryczna 800 Soba me gaz
 • The crispiest crust
 • Expect even cooking
 • Fully Automatic Programmable Timer lets you set the cooking time
 • Nutritious and delicious
Electrolux - Soba me gaz - EKK64992OX
Kuchnia gazowo-elektryczna Soba me gaz
 • The healthy way to enjoy fried food
 • Crispy, healthier food with AirFry
 • The crispiest crust
 • No time to worry

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj